Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Beste aanbiedingen hotels Elp Drenthe

Kijk jij uit naar een vakantie in de natuur van Drenthe en zoek je voordelige hotels in Elp? Dan moet je de actuele hoteldeals van Hotels.nl eens bekijken! Het Drentse dorpje Elp ligt direct bij het natuurgebied Hart van Drenthe. Dit bestaat uit schitterende bossen met vennen, heidevelden en bronnen van beekdalen. Hier is het rustig en stil. Je bevindt je op een van de donkerste plekken van Nederland en dat betekent dat je tijdens heldere nachten een schitterende sterrenhemel kan zien! Lees verder

Uitje in de natuur nabij een hotel in Elp

In de natuur bij Elp kom je helemaal tot rust. Het is mogelijk dat je tijdens een wandeling of fietstocht door de wildernis bijna niemand tegenkomt. Wandel bijvoorbeeld de Veenpluisroute langs de vennen. Wie weet sta je onderweg wel oog in oog met een ree! Of volg de avontuurlijke wandelroute Wolvenspoor. Een bijzonder natuurreservaat is de Elperstroom, een schitterend beekdal dat alleen tijdens een excursie met een boswachter goed te verkennen is. Ook kun je in de omgeving heerlijk fietsen, bijvoorbeeld door de bossen en heidevelden van natuurgebied Orvelterzand. Is het warm weer en wil je graag een keer picknicken aan het water of zwemmen bij een strand? Dan moet je op recreatieterrein Ieberenplas zijn.

Hotels bij Elp: er even tussenuit

Rondom de hotels in Elp valt veel te beleven. Bezoek bijvoorbeeld Openluchtmuseum Ellert en Brammert bij Schoonoord. Daar zie je in onder meer een school, een boerderij, een kerkje en een houtzagerij hoe de bewoners van Drenthe vroeger woonden en leefden. Verder ligt het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in de buurt. Tijdens een bezoek aan dit centrum krijg je een indringend beeld van de deportatie van Joden in de Tweede Wereldoorlog.

Nu voordelig boeken: hotels Elp

Check gauw de aanbiedingen van Hotels.nl om te ontdekken welke hotels in Elp voordelig te boeken zijn. Kies bijvoorbeeld voor een uniek hotelarrangement bij een hotel in Elp waarbij ontbijt, diner en fietshuur inbegrepen zijn. Of wellicht heb je zin in de luxe van een heuse VIP upgrade? Bekijk nu de mogelijkheden en boek direct.

Waarom een hotel in Elp boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Elp te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro