Menu

8 accomodaties in Elsene

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Elsene, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Suite Home Stéphanie in Sint-Gillis Appartementen complex
Afstand: 744 meter9.1
Suite Home Stéphanie
Charleroise Steenweg 51B, Sint-Gillis

Suite Home: Luxe suites en appartementen in hartje Brussel, vlakbij winkels, restaurants en OV. Inclusief 24/7 fitnessruimte voor een veelzijdig verblijf.

Smartflats Design - Louise in Sint-Gillis Appartementen complex
Afstand: 960 meter6.3
Smartflats Design - Louise
Jourdanstraat 50, Sint-Gillis

Smartflats: 450 stijlvolle appartementen in België en Luxemburg, met 24/7 digitale receptie, ideaal voor zowel zakelijke als vrijetijdsverblijven.

Maison Flagey in Elsene Vakantiehuis
Afstand: 1,1 km9.3
Maison Flagey
Generaal de Gaullelaan 39, Elsene

Maison Flagey: Authentiek Brussels Art Nouveau huis met stadstuin, nabij Place Flagey en historische bezienswaardigheden. Eenvoudige toegang tot openbaar vervoer.

Smartflats City - Toison d'Or in Elsene Appartementen complex
Afstand: 589 meter7.1
Smartflats City - Toison d'Or
Waversesteenweg 2, Elsene

Smartflats: 450 modern ontworpen appartementen in België en Luxemburg. Ideale ligging, luxe ontwerpen, en 24/7 digitale check-in voor elk verblijf.

Chambre d'Hôte Chez Marie à Bruxelles in Elsene Vakantiehuis
Afstand: 1,5 km9.9
Chambre d'Hôte Chez Marie à Bruxelles
Schepenenstraat 105, Elsene

Chez Marie à Bruxelles ligt in een prachtig herenhuis nabij Elsene en biedt stijlvolle kamers, modern comfort, een uitgebreid ontbijt en een warme gastvrouw.

Thon Residence Parnasse in Elsene Appartementen complex
Afstand: 573 meter8.1
Thon Residence Parnasse
Idaliestraat 8, Elsene

Thon Residence Parnasse: Ruime appartementen met keuken in de Europese Wijk, vlakbij station Luxemburg. Gratis toegang tot fitness en sauna, zwembad tegen toeslag.

Leopold Hotel Brussels EU in Elsene Hotel
Afstand: 736 meter8.3
Leopold Hotel Brussels EU
Luxemburgstraat 35, Elsene

Leopold Hotel Brugge biedt eigentijdse kamers, een brasserie met lokale gerechten, vergaderzalen en een gezellige bar, gelegen in het hart van Brugge.

Studio L'Intime in Elsene Vakantiehuis
Afstand: 660 meter8.9
Studio L'Intime
Parnassusstraat 38, Elsene

Studio Lamp'Intime biedt stijlvolle, discrete kamers in Ixelles, Brussel, perfect voor een intiem rendez-vous. Open dagelijks van 09:00 tot middernacht.

Informatie over Elsene

Elsene is een bruisende gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bekend om zijn levendige mix van cultuur, kunst en gastronomie. De wijk rondom de Flageyplein is een populaire ontmoetingsplek, met zijn vele restaurants, cafés en de iconische Flagey-gebouw, een culturele hotspot die regelmatig evenementen en concerten organiseert. Het bekende Ixelles-pong vertegenwoordigt een pittoreske waterpartij omgeven door klassieke huizen en groene ruimtes, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Naast zijn culturele aantrekkingskracht, biedt Elsene een rijke geschiedenis en architecturale diversiteit, variërend van art nouveau en art deco tot moderne ontwerpen. Bezoekers kunnen genieten van talrijke musea, waaronder het Museum van Elsene met zijn uitgebreide collectie moderne en hedendaagse kunst. De nabijheid van de Europese wijk en het centraal gelegen openbaar vervoer maken Elsene makkelijk toegankelijk, wat bijdraagt aan de populariteit als toeristische bestemming.