Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Topdeals hotels Elst Gld

Zoek jij een voordelig verblijf in de hotels van Elst? Dan zul je vast en zeker slagen bij Hotels.nl! Wij hebben de beste aanbiedingen en leukste arrangementen voor hotels in Elst (Gelderland). Het dorp Elst ligt in een fraai polderlandschap midden in de Betuwe, tussen de Rijn en de Waal bij Arnhem en Nijmegen. Het zal je niet verbazen dat het een uitstekende uitvalsbasis is voor uitstapjes naar de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Lees verder

Elst hotel: welkom in de Betuwe

De Betuwe is natuurlijk hét fruitgebied van Nederland. Dat betekent dat je hier mooie fietstochten kunt maken langs de boomgaarden. In de lente zijn de bloeiende fruitbomen een lust voor het oog. Tijdens de oogsttijd is het mogelijk om zelf verse kersen te plukken of fruit te kopen bij een stalletje langs de weg. Naast weilanden, kassen en fruitboomgaarden vind je in de omgeving van Elst het grote landschapspark Park Lingezegen met nieuwe natuur. Dit biedt volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen en fietsen. Overnachten in Elst is kortom een echte aanrader!

Hotels Elst: ontspannen bij de Waal en de Rijn

Kom jij binnenkort logeren bij één van de hotels in Elst? Bezoek dan het Tempel Kerk Museum Elst. Onder de kerkvloer ligt namelijk een tweeduizend jaar oude cultusplaats met tempels uit de Romeinse tijd verscholen. Andere bezienswaardigheden om vanuit je hotel in de buurt van Elst te bezoeken zijn onder meer de kasteeltuin Hemmen, kasteel Doornenburg en Fort Pannerden. Tijdens je verkenning van de regio zul je bovendien herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog tegenkomen. In dit gebied vond destijds namelijk de Operatie Market Garden plaats. Er werd hard gevochten en daarom bevinden zich op verschillende plekken herdenkingspunten. Verder kun je als je in Elst een hotel boekt ook lekker gaan shoppen in Arnhem of Nijmegen!

Voordelig overnachten bij Elst

Wil jij voor weinig geld een kamer boeken in de hotels van Elst Gld? Boek dan zo’n voordelige aanbieding voor hotelovernachtingen via onze website. Ook voor hotels in de buurt van Elst hebben we diverse unieke deals inclusief ontbijt en diner.

Waarom een hotel in Elst boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro