Menu

2 accomodaties in Evere

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Evere, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Abbey in Grimbergen Hotel
Afstand: 7,0 km8.5
Hotel Abbey
Kerkeblokstraat 5, Grimbergen

Hotel - Restaurant ABBEY in Grimbergen: 30 kamers, modulaire vergaderzalen, modern tech, gratis Wi-Fi, uitstekende culinaire aanbiedingen en groot zonneterras.

AIRPORT APARTMENTS AV. JULES BORDET N° 98 in Evere Appartementen complex
Afstand: 738 meter9.3
AIRPORT APARTMENTS AV. JULES BORDET N° 98
Jules Bordetlaan 98, Evere

Airport Apartments: Strategisch gelegen in Evere, nabij NAVO HQ, met volledig ingerichte woningen, gratis Wi-Fi en wekelijkse schoonmaak. Perfect voor reizigers.

Informatie over Evere

Evere is een gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, strategisch gelegen tussen de luchthaven van Brussel en het stadscentrum. De plaats staat bekend om zijn uitgestrekte groene zones, waaronder het Moeraske natuurgebied, dat een oase van rust biedt voor wandelaars en natuurliefhebbers. Evere herbergt ook de NAVO-hoofdkwartieren, wat bijdraagt aan de internationale allure van de gemeente.

Qua cultureel erfgoed biedt Evere verschillende bezienswaardigheden zoals de Sint-Vincentiuskerk en het voormalige gemeentehuis, een architecturaal hoogtepunt uit de vroege 20e eeuw. Daarnaast zijn er talrijke lokale restaurants en cafés waar bezoekers kunnen genieten van zowel Belgische als internationale keukens. Dankzij een uitstekend openbaar vervoersnetwerk is Evere eenvoudig te bereiken, wat het een ideale bestemming maakt voor zowel zakelijke als toeristische reizigers.