Menu

4 accomodaties in Evergem

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Evergem, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

B&B Eat & Sleep in Evergem Bed and Breakfast
Afstand: 337 meter9.9
B&B Eat & Sleep
Velodroomstraat 32, Evergem

Bed and Breakfast eatandsleep: Geniet van gerenoveerde kamers in een rustige omgeving met gemakkelijke toegang tot Gent en lokale eetgelegenheden!

CasaDeKaMa in Evergem Bed and Breakfast
Afstand: 1,6 km10
CasaDeKaMa
Maagdekensstraat 1, Evergem

Casa De KaMa: Authentieke B&B met ruime parkeergelegenheid in Evergem. Pittoreske dorpskom nabij Gentse kanaalzone. Comfortabele kamers met privéfaciliteiten.

B&B Mentari in Gent Bed and Breakfast
Afstand: 2,8 km9.5
B&B Mentari
Zilverberklaan 84, Gent

Bamp;B Mentari: Twee ruime kamers, Melati en Teratai, in rustig Wondelgem. Dicht bij Gent centrum en haven, ideaal om Vlaanderen te verkennen.

B&B De Tiendeschuur in Evergem Bed and Breakfast
Afstand: 2,6 km10
B&B De Tiendeschuur
Oosteindestraat 42, Evergem

Bamp;B De Tiendeschuur in Evergem biedt stijlvolle kamers, prachtige tuin, BBQ-faciliteiten en nabij natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen en historisch Gent.

Informatie over Evergem

Evergem is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, dicht bij de stad Gent. De plaats kenmerkt zich door een afwisseling van landelijke en residentiële gebieden, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel bewoners als bezoekers. De nabijheid van het havengebied van Gent en de goede infrastructuur maken Evergem tevens een interessante plek voor zakelijke bezoekers. Cultureel biedt Evergem verschillende bezienswaardigheden waaronder het Kasteel van Wippelgem en het Gemeentelijk Museum van Evergem dat lokale geschiedenis tentoonstelt.

Daarnaast biedt Evergem diverse recreatieve mogelijkheden, zoals wandelen en fietsen in het uitgestrekte netwerk van paden langs schilderachtige landschappen. Ook zijn er verschillende sportfaciliteiten beschikbaar, waaronder een zwembad en sportvelden. Voor gastronomie kun je terecht in meerdere restaurants die zowel nationale als internationale keukens aanbieden. Met regelmatige evenementen zoals markten en dorpsfeesten, biedt Evergem een levendige en gastvrije omgeving voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van dit deel van Vlaanderen.