Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Eygelshoven. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Sportieve activiteiten of juist volledig onthaasten in Zuid-Limburg? Met de hotels Eygelshoven van Hotels.nl maak je kennis met het bourgondische heuvellandschap van de zuidelijke provincie. Midden tussen de heuvels liggen talrijke wandel- en fietspaden om prachtige routes in de omgeving te maken. Daarnaast bevinden zich steden als Aken, Maastricht en Luik in de buurt. Bekijk direct onze scherpe aanbiedingen voor Eygelshoven hotels op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen en fietsen bij Eygelshoven hotels

De hotels bij Eygelshoven bevinden zich in de Anstelvallei en het Wormdal. In vroegere tijden bevonden zich in het pittoreske dorp maar liefst twee mijnen om steenkolen te delven. Nog altijd zie je sporen van het rijke mijnverleden terug in het dorpje, bijvoorbeeld bij Villa Pierre. Op de gevel van de witte villa zie je pleisterdecoraties en jugendstil-patronen die symbool staan voor de mijnwerkzaamheden. Vanaf het hotel bij Eygelshoven maak je fraaie wandelingen en fietstochten door het indrukwekkende heuvellandschap van Zuid-Limburg. Door de verschillende hoogtes heb je een panoramisch uitzicht over de natuur met pittoreske dorpjes.

Bezienswaardigheden bij de Eygelshoven hotels

De hotels bij Eygelshoven lenen zich uitstekend voor verschillende dagtrips voor alle leeftijden. Maak vanaf het Eygelshoven hotel bijvoorbeeld een uitstapje naar het Drielandenpunt bij Vaals. Zodra je de uitkijktoren hebt beklommen, kijk je uit over Nederland, België en Duitsland. Bij het Drielandenpunt is een gezellig restaurant en een spannend labyrint aanwezig. Houd je van dieren? Breng dan tijdens het overnachten in Eygelshoven een bezoek aan GaiaZOO. Bij dit dierenpark met 1500 dieren in Kerkrade maak je een reis over de wereld in slechts één dag. Onderweg sta je oog in oog met gorilla's, Afrikaanse leeuwen en capibara's. Bij het dierenpark ligt het DinoDome, wat het grootste Europese binnen Dino Speelpark is.

Pittoreske kastelen bij Eygelshoven hotels

Tijdens het overnachten in Eygelshoven is een uitstapje naar Kasteel Hoensbroek een aanrader. Terwijl je struint door het charmante kasteel bekijk je onder andere de stijlvolle balzaal, kerker en toren. Na afloop geniet je bij het restaurant van typische lekkernijen uit de regio, zoals een Limburgse vlaai. Meteen zelf een hotel in Zuid-Limburg reserveren? Bekijk dan onze unieke aanbiedingen op Hotels.nl voor jouw volgende verblijf!

Waarom een hotel in Eygelshoven boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro