Menu

1 accomodaties in Flémalle

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Flémalle, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Françanne in Flémalle Vakantiehuis
Afstand: 249 meter10
Françanne
Chemin du Goiha 2, Flémalle

Le Françanne: Volledig gerenoveerde rook- en huisdiervrije accommodatie voor 2, nabij luchthaven Luik, met moderne voorzieningen en wandelroutes via de Cirkwi-app.

Informatie over Flémalle

Flémalle is een gemeente in de provincie Luik, België. Het ligt strategisch tussen de steden Luik en Huy, en is gemakkelijk bereikbaar via de E42-snelweg. Flémalle is bekend om zijn industrieel erfgoed, met name de voormalige steenkoolmijnen en staalfabrieken die ooit het economische hart van de regio vormden. De gemeente is ook aantrekkelijk voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur, met bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Aigremont, een belangrijk voorbeeld van 18e-eeuwse architectuur.

Daarnaast biedt Flémalle verschillende natuurlijke attracties, zoals het natuurgebied van de Vallei van de Ourthe en het bos van Saint-Laurent. Deze locaties zijn ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Verder is de gemeente voorzien van diverse voorzieningen waaronder winkels, restaurants en recreatieve faciliteiten, wat het tot een fijne bestemming maakt voor zowel dagtoeristen als langere verblijven.