Menu

2 accomodaties in Fleurus

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Fleurus, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Ma bulle à moi au milieu des bois in Villers-la-Ville Vakantiehuis
Afstand: 8,1 km9.5
Ma bulle à moi au milieu des bois
Rue du Bosquet 58, Villers-la-Ville

Ma Bulle à Moi: Ontspan in jacuzzi's, sauna's en infraroodcabines. Geniet van massages door deskundige therapeuten in de serene omgeving van Tilly.

Kasteel van Wanfercée in Fleurus Vakantiehuis
Afstand: 3,2 km8.9
Kasteel van Wanfercée
Rue de la Chapelle 72, Fleurus

Château de Wanfercée: Historisch kasteel in Wallonië, perfect voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten, met 5-hectare park, pipowagens en luxe kamers.

Informatie over Fleurus

Fleurus is een gemeente in de provincie Henegouwen in het Waals Gewest van België. De stad is bekend om haar rijke geschiedenis en diverse culturele erfgoed, waaronder de Slag bij Fleurus in 1794, een belangrijk moment tijdens de Franse Revolutionaire Oorlogen. Bezoekers kunnen genieten van historische bezienswaardigheden zoals het kasteel van Terblock en de neogotische Sint-Vieterkapel. Daarnaast biedt de stad een scala aan lokale festivals en evenementen die jaarlijks worden gehouden, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor cultureel geïnteresseerde toeristen.

Economisch gezien speelt Fleurus een rol in zowel de landbouw- als de dienstensector, met een nadruk op duurzame ontwikkelingen en lokale initiatieven. De stad is strategisch gelegen nabij grote wegen en spoorlijnen, wat de bereikbaarheid vergemakkelijkt voor zowel nationale als internationale bezoekers. Met goed onderhouden parken en recreatiegebieden, zoals het Bois de Soleilmont, biedt Fleurus een ontspannen en gastvrije omgeving die ideaal is voor zowel korte bezoeken als langere verblijven.