Menu

1 accomodaties in Fontaine-l'Évêque

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Fontaine-l'Évêque, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Gîte La Malavisée in Fontaine-L'Evêque Vakantiehuis
Afstand: 2,8 km9.3
Gîte La Malavisée
Place de Wespes 16, Fontaine-L'Evêque

Gîte la Malavisée: Geniet van een charmante gîte nabij de Forêt Domaniale de Leernes, met moderne keuken, bubbelbad, terras en wandelroutes op maat.

Informatie over Fontaine-l'Évêque

Fontaine-l\'Évêque is een stad in de provincie Henegouwen in Wallonië, België. De stad staat bekend om haar rijke historische erfgoed, waaronder het Kasteel van Fontaine, dat dateert uit de 12e eeuw. Het stadje heeft een bevolkingsaantal van ongeveer 17.000 inwoners en biedt een charmante mix van cultuur, natuur en geschiedenis. Ook de Sint-Christoffelkerk en verschillende beschermde gebouwen en monumenten maken deel uit van het culturele aanbod.

Fontaine-l\'Évêque is daarnaast strategisch gelegen nabij grotere steden zoals Charleroi, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot bredere bestemmingen en voorzieningen. Het beschikt over een goed ontwikkeld netwerk van openbaar vervoer en infrastructuur. Recreatieve activiteiten zijn ook goed vertegenwoordigd, met verschillende parken en wandelpaden in de omgeving, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel dagtoeristen als langere verblijven.