Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Formerum. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Overnachten in de voormalige woonplaats van Willem Barentsz? Met de hotels in Formerum op Terschelling van Hotels.nl maak je kennis met het ware eilandleven van de Waddeneilanden. Ga op avontuur tijdens het wadlopen, ontspan aan het strand op bezoek een van de musea op het eiland. Laat je meteen inspireren door onze Formerum hotels op Hotels.nl! Lees verder

Activiteiten op het strand bij hotels Formerum Terschelling

De schitterende natuur op het eiland Terschelling maakt dat je prachtige tochten vanaf het Formerum hotel kunt maken. Wandel bijvoorbeeld naar de haven van West-Terschelling aan de Dellewalbaai, wat de enige natuurlijke baai van ons land is. Vanaf West-Terschelling is de Brandaris onmisbaar. Deze vuurtoren is al vierhonderd jaar het symbool van dit stoere eiland. Nog altijd is deze vuurtoren in gebruik om de kust ten noorden van Nederland in de gaten te houden. Op zoek naar een spannende trouwlocatie? Op de eerste verdieping van de Brandaris is een kleine trouwzaal aanwezig. Wie geen zin heeft om te wandelen in het zand, gaat mee met een van de huifkartochten over het Noordzeestrand.

In en op het water tijdens overnachten in Formerum

Het strand is nooit ver weg bij het hotel in Formerum. Je hebt hier alle ruimte om uit te waaien aan het strand, zandkastelen te bouwen met de kinderen of te genieten van de rust. Waaghalzen stappen op een surfplank om het surfen onder de knie te krijgen. Of ga mee met een gids als het eb is om te gaan wadlopen over de zeebodem. Voor meer avontuur op zee stap je aan boord van een snelle ribboot. Tijdens de excursie van een uur vaar je naar een zeehondenbank, waar de zeehonden uitgebreid met elkaar spelen. Aangezien de dieren van nature enorm nieuwsgierig zijn, trekken ze er vaak op uit om vlakbij de boot te gaan zwemmen. Vergeet dus zeker niet om je camera mee te nemen!

Gezellige dorpen bij Formerum hotels

De belangrijkste dorpen in de buurt van het Formerum hotel zijn West-Terschelling, West aan Zee, Hoorn, Lies en Oosterend. Zeker tijdens de zomermaanden bruisen de grote dorpen van de gezellige restaurants, kroegen en discotheken. In de lokale restaurants proef je bovendien diverse streekgerechten, zoals cranberry compote, verse zeebaars en lamsoor honing. Ervaar Terschelling zelf en boek een hotel in Formerum via Hotels.nl!

Waarom een hotel in Formerum boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro