Menu

4 accomodaties in Frameries

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Frameries, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

La Ferme de Bonne Maman in Quévy Vakantiehuis
Afstand: 9,8 km8.7
La Ferme de Bonne Maman
Rue de Pâturages 104, Quévy

La Ferme de Bonne Maman in Quévy: Traditionele brasseriegerechten, vers en lokaal. Overnacht in sfeervolle kamers, 13 km van Mons.

Chambre d'hôtes LA CHRYSALIDE - B&B Mons in Mons Vakantiehuis
Afstand: 3,0 km9.9
Chambre d'hôtes LA CHRYSALIDE - B&B Mons
Rue de l'Espinette 231, Mons

La Chrysalide: Ontspan in rustige Cuesmes, dichtbij Mons en Le Grand Hornu. Perfect voor wandelen, fietsen en culturele uitstapjes.

Domaine des Deux Hêtres in Frameries Vakantiehuis
Afstand: 3,9 km10
Domaine des Deux Hêtres
Rue de le Haye 20, Frameries

Domaine des Deux Hêtres: Drie unieke gastenkamers met uitzicht op het kasteelpark. Verken het Hennuyère platteland en geniet van culinaire hoogstandjes.

Chambres d'hôte L Écureuil in Frameries Bed and Breakfast
Afstand: 355 meter7.7
Chambres d'hôte L Écureuil
Rue de Grande-Bretagne 14, Frameries

Boutique Bed & Breakfast in historisch Utrecht: stijlvolle kamers, gratis Wi-Fi, lokaal ontbijt, wandelafstand van de Domtoren en Centraal Museum.

Informatie over Frameries

Frameries, gelegen in de provincie Henegouwen, vormt een integraal deel van het industriële erfgoed van België. Deze plaats, met een rijke geschiedenis in de steenkoolmijnbouw, is vooral bekend om de mijn Le Grand-Hornu, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Het biedt bezoekers een inzicht in het industriële tijdperk van de 19e eeuw en herbergt nu een museum voor hedendaagse kunst en een centrum voor innovatie.

Naast zijn historische betekenis heeft Frameries ook een aantrekkelijk landschap, omringd door pittoreske plattelandsgebieden en groene ruimtes. Het biedt diverse recreatiemogelijkheden zoals wandelen en fietsen. De plaats is goed bereikbaar via het wegennet en het openbaar vervoer, waardoor het een ideaal vertrekpunt is voor een bezoek aan de bredere regio van Henegouwen.