Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Geetbets. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een idyllisch stukje België om te overnachten? Met de hotels in Geetbets maak je kennis met de charme van het platteland, terwijl bruisende steden als Leuven en Hasselt ook vlakbij liggen. Neem direct een kijkje bij onze unieke aanbiedingen voor hotels bij Geetbets op Hotels.nl! Lees verder

Ontdek een oase van rust bij hotels Geetbets

De Geetbets hotels bevinden zich op het karakteristieke platteland, waar je volledig kunt onthaasten van de stress in het dagelijkse leven. Maak vanaf het hotel bij Geetbets bijvoorbeeld een wandeltocht in natuurgebied de Aronst Hoek. Deze streek kenmerkt zich door uitgestrekte rietvelden, groene weilanden en fraaie wilgenbossen. Beklim de uitkijktoren in de Getevallei en geniet van een waanzinnig uitzicht op de streek. Vervolgens wandel je verder naar het Warandebos waar je bijzondere flora en fauna aantreft als de witte bosanemonen en de wijngaardslak. Ook zie je veel watersnippen, smienten, kwartelkoningen en zilverreigers in de streek. Na deze oase van rust keer je opgeladen huiswaarts.

Vanaf het Geetbets hotel eropuit naar Hasselt!

Vlakbij het hotel bij Geetbets bevindt zich charmante stad Hasselt. Struin over de Grote Markt met het standbeeld 'Hendrik & Katrien' en zie onderweg allerlei bijzondere vormen van street art. Een echte modeliefhebber? Stap dan tijdens je overnachting in Geetbets binnen bij het Modemuseum Hasselt. In dit museum kom je alles te weten over de historie van westerse mode van circa 1750 tot de mode van vandaag. Je ziet bijzondere ontwerpen van Christian Dior en Yves Saint Laurent, maar wordt ook aan het denken gezet over maatschappelijke thema's zoals duurzaamheid. Kom vervolgens helemaal tot rust in de grootste Japanse Tuin van Europa die zich in Hasselt bevindt. Liefhebbers van jenever brengen bovendien een bezoek aan het Jenevermuseum in de stad.

Belgische gastvrijheid in Leuven: dé studentenstad van België

Maak vanaf het Geetbets hotel een uitstapje naar Leuven. Deze bruisende studentenstad herbergt diverse musea, zoals het Vlaams Filmmuseum en het Stedelijk Museum. Wandel over de Grote Markt om het schitterende stadhuis te zien of schuif aan in een van de vele restaurants om een smakelijk Leuvens biertje te proeven. Reserveer meteen een hotel in Geetbets op Hotels.nl dankzij onze voordelige aanbiedingen!

Waarom een hotel in Geetbets boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro