Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Gembloux. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Het Belgische Wallonië ontdekken samen met je partner? Met de hotels bij Gembloux van Hotels.nl verblijf je op de ideale locatie om onder andere op stap te gaan naar Namen, Waterloo en Brussel. Bovendien liggen de Gembloux hotels vlakbij de Ardennen om volledig op te gaan in de natuur. Laat je inspireren door onze voordelige aanbiedingen voor een hotel in Gembloux op Hotels.nl! Lees verder

De charmante stad Namen vlakbij de Gembloux hotels

Vanaf de hotels bij Gembloux is het slechts een kleine afstand naar de hoofdstad van Wallonië: Namen. Deze charmante stad vormt de perfecte mix tussen een bruisende metropool en een karakteristiek dorp. Je wandelt tussen de trendy winkels en geniet van een kop koffie in een moderne koffiebar, maar vindt er bovendien gezellige straten waarbij de bourgondische gastvrijheid de boventoon voert. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de Citadel van Namen over de stad of beklim het Belfort van de stad. Ook de Saint-Aubainkathedraal en de Abdij van Floreffe zijn een aanrader om te bezoeken. In de abdij proef je bovendien het lokaal gebrouwen abdijbier.

Waterloo bezoeken vanaf het hotel Gembloux

In de buurt van de hotels bij Gembloux vonden diverse historische gebeurtenissen plaats. Duik in de geschiedenis bij Waterloo, wat het decor vormde van een van de belangrijkste momenten in de Europese historie. Op 18 juni 1815 bevond zich hier namelijk de Slag bij Waterloo, waar Napoleon Bonaparte werd verslagen door de hertog van Wellington en maarschalk Blücher. Breng een bezoek aan de heuvel van de Leeuw, waar je naast een imposant monument ook een panoramisch uitzicht hebt over het enorme slagveld. In het Museum van Waterloo kom je meer te weten over deze tijdsperiode en de nasleep.

De Ardennen verkennen bij hotels in Gembloux

Vanuit de hotels in Gembloux rijd je naar het zuiden om de groene Ardennen te ontdekken. De Ardennen staan bekend om de vele outdoor activiteiten die je hier kunt ontplooien; van mountainbiken tot abseilen, van wandelen tot kajakken. Bezoek een van de charmante plaatsen van de streek, zoals Dinant. Dit stadje ligt aan de Maas en heeft een indrukwekkende skyline met hoge rotswanden. Boek meteen een hotel in Gembloux op Hotels.nl voor jouw volgende hotelovernachting!

Waarom een hotel in Gembloux boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro