Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Overnacht in Genval in hotel voor voordelig weekendje Brussel

Zin in een stedentrip naar Brussel maar wil je niet in de drukke stad overnachten? Overnacht dan in Genval in een hotel en geniet van een fijne combinatie van natuur en cultuur onder de rook van de Belgische hoofdstad. Lees verder

Hotels Genval met aandacht voor mooie natuur en kastelen

Ten zuiden van Brussel laad je de batterij weer op wanneer je overnacht in een van de comfortabele hotels in Genval. Je komt helemaal tot rust tijdens een wandeling langs het Meer van Genval, aan de rand van het Zoniënwoud. Dit bos heeft een oppervlakte van 4400 hectare en staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. In het gebied bewonder je ook prachtige bouwwerken uit de bello époque periode. In Genval zelf behoort de Sint-Pieter van Maubroux tot de meest bijzondere gebouwen. Deze kerk is gebouwd van beton en heeft een opvallende klokkentoren.

Hotels in Genval met bezoek aan Brussel

Verblijf je in Genval in een hotel? Dan ben je zo in Brussel, de levendige hoofdstad van België. Je begint op de Grote Markt, waar je de schitterende gildehuizen fotografeert. Ook bezoek je bekende attracties als het Atomium en Manneken Pis. In het Jubelpark kom je tot rust in een van de tuinen in Franse stijl. Met hernieuwde energie speur je naar bekende Belgische stripfiguren als Suske en Wiske en Kuifje wanneer je de Striproute in Brussel volgt. In het bijbehorende Stripmuseum kom je alles te weten over de tekenaars die deze figuren tot leven hebben gebracht. Krijg je geen genoeg van mooie steden in België? Laat je dan ook verrassen door Namen, met zijn indrukwekkende citadel en Charleroi, de oude industriestad die tegenwoordig een hippe culturele hotspot is met bezienswaardigheden en musea die zijn opgezet bij de voormalige kolenmijnen.

Hotels Genval: bekijk het aanbod

Zoek je in Genval een hotel? Hotels.nl heeft een uitgebreid aanbod met gunstige deals voor een weekendje weg. Niet alleen in de omgeving van Brussel maar ook in de stad zelf. En ook voor voordelige hotelovernachtingen elders in België, Nederland en tal van andere bestemmingen wereldwijd zit je bij ons goed.

Waarom een hotel in Genval boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro