Menu

5 accomodaties in Gerpinnes

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Gerpinnes, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Gite du Petit Ruau in Mettet Vakantiehuis
Afstand: 7,3 km9.9
Gite du Petit Ruau
Rue du Petit Ruau 24, Mettet

De Gîte du Petit Ruau: serene accommodatie in Biesme, biedt zes slaapkamers, sauna, biljartkamer, en terras met BBQ voor groepen tot 24 personen.

Le gîte de la forge in Mettet Vakantiehuis
Afstand: 7,9 km9.5
Le gîte de la forge
Chemin de la Carrière Stocq 1, Mettet

Le Gîte de la Forge: Historische marmerwerkplaats, serene natuur, wandel- en fietsroutes in Mettet. Ontdek comfort nabij het levendige centrum en lokale ambachten.

Cottage and B & B La Haie aux Loups in Gerpinnes Vakantiehuis
Afstand: 3,8 km9.5
Cottage and B & B La Haie aux Loups
Rue du Bois d'Hymiée 5, Gerpinnes

Passerelle: Rustige accommodatie voor 18 personen, met eetkamer, kinderkamer, en recreatieruimte. Ideaal voor groepen, met uitbreidingsopties.

Yourte tatane. in Gerpinnes Vakantiehuis
Afstand: 3,3 km10
Yourte tatane.
Rue de Biesme 16, Gerpinnes

Yourte Tatane in Fromiée: Duurzame yurt in het serene Gerpinnes, België. Rust en welzijn in de natuur met wandelingen, sonische baden en meditatieve massages.

B&B La Cantinière in Gerpinnes Vakantiehuis
Afstand: 498 meter10
B&B La Cantinière
Route de Florennes 2, Gerpinnes

La Cantinière - Chambres d'hôtes in Gerpinnes biedt luxe kamers, een volledig ingerichte kitchenette en heerlijk ontbijt. Dicht bij historische en culturele plekken.

Informatie over Gerpinnes

Gerpinnes, gelegen in de provincie Henegouwen, België, is een gemeente met een rijke historische achtergrond en een goed bewaard cultureel erfgoed. Het meest opvallende jaarlijkse evenement is de \'Marche Saint-Roch\', een traditionele optocht die deel uitmaakt van de folklore en sinds 2004 is opgenomen op de UNESCO-lijst van immaterieel cultureel erfgoed. De gemeente biedt een scala aan historische bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Michielskerk uit de 18e eeuw en verschillende oude kapellen en monumenten verspreid door het landschap.

Naast de culturele aantrekkingskracht, is Gerpinnes ook aantrekkelijk voor natuurliefhebbers en wandelaars. De schilderachtige omgeving wordt gekenmerkt door zacht glooiende heuvels, bossen en landbouwgrond, waardoor het een ideale locatie is voor buitenactiviteiten. De nabijheid van steden als Charleroi biedt gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen, terwijl Gerpinnes zelf een rustige en charmante dorpssfeer behoudt. Deze combinatie van erfgoed, natuur en toegankelijkheid maakt Gerpinnes een interessante bestemming voor een breed scala aan bezoekers.