Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Ghislenghien. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Het gastvrije Wallonië verkennen tijdens een hotelovernachting? Met de hotels in Ghislenghien verblijf je in de idyllische provincie Henegouwen, dat grenst aan Frankrijk. In de regio is alle ruimte om te wandelen, fietsen of watersporten. Bovendien liggen charmante steden als Bergen (Mons) en Charleroi in de buurt. Laat je verrassen door onze unieke aanbiedingen voor een hotel in Ghislenghien op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen door Wallonië bij hotels Ghislenghien

De provincie Henegouwen is bij uitstek geschikt om te wandelen. Het landschap van glooiende heuvels en uitgestrekte weilanden is voor alle niveaus en leeftijden geschikt. Bovendien kom je onderweg bijzondere architectuur tegen. In het westelijke gedeelte van de streek vind je een groot aantal monumenten die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan, zoals de scheepsliften die worden gebruikt om schepen in verschillende rivieren met elkaar te verbinden. Verder staan de klokkentorens en folkloristische feesten in Bergen en Ath op de lijst. Aanraders zijn een wandeltocht in Ellezelles of een route vlakbij het Kasteel van Beloeil.

Eropuit in Bergen vlakbij hotels Ghislenghien

Vlakbij het hotel in de omgeving van Ghislenghien ligt de stad Bergen. Deze plek heeft zijn naam te danken aan de vijf bergen waarover het verspreid ligt. Bezoek het Belfry, oftewel Belfort van Mons om van een prachtig uitzicht op de stad te genieten. Het Belfort zelf is overigens het enige belfort in de barokstijl dat nog steeds in gebruik is. Breng daarna een bezoek aan de Sint-Waltrudiskerk met een prachtige collectie aan religieus goud- en zilverwerk. In het Doudou-museum kom je bovendien alles te weten over de bijzondere folklore uit de regio.

De Slag bij Waterloo tijdens het overnachten in Ghislenghien

Maak vanaf het Ghislenghien hotel een uitstapje naar Waterloo om deze bijzondere historische plek te bezoeken. Op 18 juni 2015 vond hier de beroemde veldslag de Slag bij Waterloo plaats. Bij deze veldslag werd Napoleon Bonaparte verslagen door de hertog van Wellington en de maarschalk von Blücher. Bezoek het Museum van Waterloo voor meer informatie over deze geschiedenis of beklim de heuvel van de Leeuw voor een imposant uitzicht over het gebied. Boek meteen jouw favoriete Ghislenghien hotel dankzij de voordelige aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Ghislenghien boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro