Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Gezellig weekendje Brabant in hotels Goirle

Zin in een weekendje weg vol gezelligheid? In de hotels in Goirle geniet je van rust in de Brabantse natuur en de ongedwongen sfeer in bruisende steden als Tilburg en Breda. Lees verder

Overnachten Goirle: op safari in de Brabantse Sahara

Een last minute vakantie begint in een hotel in Goirle in het centrum, dichtbij de meeste bezienswaardigheden. Goirle heeft een aantal fraaie kerken, waaronder de neogotische Sint-Johannes Onthoofdingskerk uit de 15e eeuw. Verder zijn ook de twee 19e-eeuwse beltmolens prachtige monumenten. Je ontdekt deze attracties tijdens een stadswandeling als je in Goirle in een hotel overnacht. Goirle wordt omringd door bossen, heidegebieden, graslanden en moerassen. Zo liggen de hotels in Goirle vlakbij de Oisterwijkse Bossen en Vennen en is ook Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen goed bereikbaar. Met zijn uitgestrekte stuifzanden wordt dit beschermde natuurgebied wel de Brabantse Sahara genoemd. Kies een mooie wandel- of fietsroute in het nationaal park als je gaat overnachten in Goirle en geniet ongestoord van deze bijzondere woestijn.

Overnachten Goirle: ontdek textielstad Tilburg

Als je in Goirle in een hotel verblijft valt niet op dat dit ooit een echte textielstad was. In het nabijgelegen Tilburg zie je dit wel terug als je door het Dwaalgebied wandelt waar ooit de textielfabrieksbazen woonden in statige panden. In het Textielmuseum kom je alles te weten over de geschiedenis van de textielindustrie in de stad. Vanuit de hotels in Goirle bezoek je ook het historische Breda. Hoogtepunt is het gelijknamige kasteel, terwijl het stedelijk museum de historie van Breda uiteen zet. Ook het Begijnhof Museum is een bezoek waard, net als het pittoreske begijnhof zelf, waar nog altijd de huisjes staan waar de begijnen, alleenstaande, vaak gelovige, vrouwen, in de middeleeuwen woonden. Ga je overnachten in Goirle met het gezin? Ga op safari in attractiepark Beekse Bergen en zie hoe beroemde sprookjes tot leven komen in de Efteling.

Hotels Goirle met scherpe aanbiedingen

Zoek je een hotel in Goirle in het centrum? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor een weekendje weg in Brabant. Ruim 5 miljoen boekers kozen voor de mooiste reizen in Nederland en over de grens. Boek direct!

Waarom een hotel in Goirle boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro