Menu

7 accomodaties in Graven

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Graven, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Sakura Lodging in Grez-Doiceau Vakantiehuis
Afstand: 2,3 km10
Sakura Lodging
Rue des Corbeaux 31, Grez-Doiceau

Sakura Lodging: Luxe gîte met 2 slaapkamers in Brabant-Wallon. Modern, ruim, privé terras, BBQ, tafeltennis, nabij wandel- en fietsroutes.

B&B au Pigeon voyageur in Grez-Doiceau Vakantiehuis
Afstand: 5,1 km9.1
B&B au Pigeon voyageur
Rue de Bossut 45, Grez-Doiceau

Au Pigeon Voyageur in Néthen: authentieke kamers, gratis ontbijt, centrale ligging. Perfect voor cultuuruitjes en wandelroutes. Beoordeel vanaf €50 p/n.

Ferme Framboos in Huldenberg Vakantiehuis
Afstand: 4,9 km7.5
Ferme Framboos
Veeweidestraat 50, Huldenberg

Ferme Framboos: Geniet van een bio-gecertificeerde kleinfruitboerderij met comfortabele gîte, ideaal gelegen in de schilderachtige Dijle- en Laanvallei.

Bed & Breakfast; in Huldenberg Vakantiehuis
Afstand: 6,9 km8.5
Bed & Breakfast;
Leuvensebaan 368, Huldenberg

Huis van Rooi: Comfortabele overnachtingen, wandelroutes, en holistische welzijnsprogramma's in de serene natuur van Sint-Agatha-Rode.

Camperplaats Beauvechain in Beauvechain Camping
Afstand: 7,2 km9.1
Camperplaats Beauvechain
Rue de la Cure 7, Beauvechain

Campingcarplaatsen Beauvechain: Parkeer max. 48 uur bij de gemeentelijke boomgaard. Ideaal voor verkenning van wandelroutes, lokale winkels en HORECA.

Hopper Jeugdverblijf De Kluis in Oud-Heverlee Camping
Afstand: 7,1 km8.7
Hopper Jeugdverblijf De Kluis
De Kluis 1, Oud-Heverlee

De Kluis: Historisch jeugdverblijf in Vlaanderens grootste loofbos nabij Leuven, ideaal voor jeugdkampen met uitgebreide faciliteiten en avonturen.

O pas sage in Beauvechain Camping
Afstand: 5,4 km9.5
O pas sage
Rue du Grand Brou 48, Beauvechain

Willow Camp: Kleinschalige camping in Waals-Brabant. Tent- en stacaravanplaatsen, uniek verblijf, ideaal voor wandelen en fietsen in natuur.

Informatie over Graven

Graven, gelegen in de provincie Antwerpen, is een kleinschalige, charmante plaats die bekend staat om zijn historische erfgoed en pittoreske landschappen. De plaats biedt een reeks goed bewaarde gebouwen, zoals de Sint-Amelbergakerk en diverse eeuwenoude boerderijen, die bezoekers een duidelijk beeld geven van de rijke geschiedenis van de regio. Daarnaast zijn er in de nabijheid diverse wandel- en fietsroutes die de natuurlijke schoonheid van de omgeving benadrukken.

Toeristen kunnen genieten van lokale specialiteiten in de authentieke restaurants en cafés die Graven kenmerken. Het lokale erfgoed wordt verder belicht door regelmatig georganiseerde evenementen en traditionele festiviteiten die de cultuur en geschiedenis van de gemeenschap in ere houden. De bereikbaarheid via regionale wegen maakt het een eenvoudig te bezoeken bestemming voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.