Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotel s Gravenmoer? Bekijk alle deals in Brabant

Zin in een gezellig weekendje Brabant? De hotels in s Gravenmoer hebben een gunstige ligging tussen twee nationale parken en ook steden als Breda en Tilburg zijn vlakbij. Lees verder

Hotels Gravenmoer met ontdekkingstocht in de Biesbosch

Laat je verrassen door een dorp vol monumenten wanneer je in Gravenmoer in een hotel overnacht. Het dorp heeft een tweetal fraaie kerken en een aantal historische panden, waaronder het voormalige raadhuis in jugendstil-stijl en een paar oude boerderijen. 's Gravenmoer ligt in een veengebied vlakbij de beek de Donge, waar je mooie wandelingen maakt. Natuurliefhebbers genieten ook van de unieke landschappen in Nationaal Park De Biesbosch, waar je een bevertocht maakt. Een ander natuurgebied vlakbij 's Gravenmoer is Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, beter bekend als de Brabantse Sahara, omdat dit een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa is.

s Gravenmoer hotel met bezoek aan bruisende steden

Vanuit de hotels in Gravenmoer bezoek je eenvoudig gezellige steden als Breda en Tilburg. Belangrijke historische gebouwen in Breda zijn het gelijknamige kasteel, het Spanjaardsgat (een waterpoort) en de Grote Kerk, waar zich het praalgraf van Graaf Engelbrecht II van Nassau en de andere grafmonumenten van de heren van Breda bevinden. Breda was eeuwenlang een belangrijke vestingstad. Dat zie je terug in de verschillende oude kazernes in de stad. Breda heeft verder interessante musea, waaronder het stedelijk museum en het Begijnhofmuseum, waarin je alles te weten komt over deze bijzondere woonvorm. Bezoek ook zeker Tilburg wanneer je in s Gravenmoer in een hotel overnacht. In het Textielmuseum kom je alles te weten over Tilburg als welvarende textielstad. Natuurmuseum Brabant vertelt je alles over de natuur in de provincie. Ook het Dwaalgebied in de binnenstad en het Spoorpark mag je niet overslaan. Overnacht je met het hele gezin in 's Gravenmoer? Je bent in een kwartier in de Efteling!

Hotel s Gravenmoer: bekijk het aanbod

Zoek je in 's Gravenmoer een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een voordelig verblijf in Brabant. Daarnaast vind je in het aanbod tal van andere hotelovernachtingen voor een comfortabel weekendje weg in Nederland en over de grens.

Waarom een hotel in 's Gravenmoer boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro