Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

's-Gravenvoeren hotel? Bekijk alle deals in Belgisch-Limburg!

Zin in een nachtje of weekendje weg net over de grens? Wanneer je in 's-Gravenvoeren in een hotel verblijft, geniet je comfortabel en voordelig van de prachtige landschappen van de Voerstreek in Belgisch-Limburg. Lees verder

Hotels 'sGravenvoeren: wandelen in de Voerstreek

De hotels in 's-Gravenvoeren zijn een fijn startpunt om te wandelen in de Voerstreek, het groene hart tussen Hasselt, Luik, Maastricht en Aken. Te midden van de bossen, glooiende heuvels, stromende riviertjes en pittoreske dorpen kom je helemaal tot rust. Wanneer je in 's-Gravenvoeren in een hotel overnacht, ontdek je het grootste dorp in de streek, ook wel Voeren genoemd. Bezoek het Bezoekerscentrum Voerstreek wanneer je in 's-Gravenvoeren in een hotel verblijft om meer te leren over de natuur en cultuur in de omgeving. 's-Gravenvoeren heeft verder een aantal kerken en kapellen en in de omgeving bevinden zich ook een aantal kastelen. Een van de mooiste is kasteel Altenbroek, dat gelegen is op een natuurreservaat van 160 hectare, waar je een ontspannen wandeling maakt.

Hotels 's-Gravenvoeren: ontdek Luik en Maastricht

Neem ook zeker een kijkje in Luik wanneer je in 's-Gravenvoeren in een hotel verblijft. Beroemd zijn de Montagne de Bueren, de 374 trappen die naar de citadel leiden en onderweg een geweldig uitzicht bieden over de stad. Voor een dosis cultuur bezoek je Museum La Boverie, met een uitgebreide collectie moderne kunst, Waalse kunst en prenten. Trek gekregen? Plof dan neer op een gezellig terras voor een kopje koffie met een verse Luikse wafel. In Maastricht vind je ook genoeg bruisende terrassen, rond het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein. Ook de Sint-Servaasbasiliek en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek mogen er zijn. Meer weten over de geschiedenis van Maastricht? Neem dan een kijkje bij Fort Sint Pieter op de gelijknamige berg en ga ondergronds voor een rondleiding door de kazematten.

Hotels in 's-Gravenvoeren: bekijk alle aanbiedingen

Zoek je in Gravenvoeren een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een zorgeloos verblijf in België. Blijf je liever in Nederland of zoek je een andere bestemming? Ons aanbod hotelovernachtingen is ruim en gevarieerd. Boek vandaag nog!

Waarom een hotel in 'sGravenvoeren boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro