Menu

Gronsveld - 6 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Bed & Breakfast Bonjour Gronsveld in Gronsveld Hotel
Afstand: 585 meter9.9
Bed & Breakfast Bonjour Gronsveld

Monumentaal verblijf met kamers, badkamer, open haard, tuin en fruitbomen. Nabij centrum, MECC en natuurgebieden. Incl. gratis parkeren en Wi-Fi.

Vakantiewoning Bij de secretaris in Riemst Vakantiehuis
Afstand: 3,5 km10
Vakantiewoning Bij de secretaris

Bij de Secretaris: Luxe voor 6, tussen Maastricht en Luik. Directe toegang tot Sint-Pietersberg, ruime tuin met boomgaard en fietsvriendelijke faciliteiten.

De Cour in Gronsveld Vakantiehuis
Afstand: 874 meter8.9
De Cour

De-Cour: historische boerderij bij Maastricht, moderne voorzieningen, ideaal voor wandelingen en fietstochten.

A Bascule, Bed & Breakfast Maastricht in Riemst Vakantiehuis
Afstand: 3,8 km9.5
A Bascule, Bed & Breakfast Maastricht

A Bascule: Luxe B&B in Eben Emael met zwembad, jacuzzi, en uitzicht op de haven. Nabij Maastricht en bezienswaardigheden als Fort Eben Emael.

Tesi Overnachten in Riemst Vakantiehuis
Afstand: 4,0 km10
Tesi Overnachten

De Tesi Eco-suite in de Mergelgrot in Riemst: Unieke suite met tuin en privéterras, nabij Sint-Pietersberg en Maastricht's culturele highlights.

Hotel Limburgia in Riemst Hotel
Afstand: 3,8 km8.7
Hotel Limburgia

Hotel Limburgia: Familiehotel sinds 1938, bij Maastricht. Ideaal voor wandelaars en fietsers.

Gronsveld

Gronsveld, bij Rijckholt in de Zuid-Limburgse gemeente Eijsden-Margraten, is een dorp rijk aan historie en landelijke charme. Het is gelegen op een golvende heuvelrug tussen de Maas en de Duitse grens in het uiterste zuiden van Nederland. De lokale economie is voornamelijk gebaseerd op landbouw, met een paar lrgere bedrijven en winkels om in de behoeften van de lokale gemeenschap te voorzien.

Het dorp heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot de Romeinse tijd, zoals blijkt uit de vele historische bezienswaardigheden, waaronder een middeleeuwse kerk, een oude watermolen en verschillende historische boerderijen. Gronsveld staat ook bekend om zijn rijke tradities, zoals het jaarlijkse carnaval en de processie van de patroonheilige, Sint Martinus. Ondanks de kleine omvang, biedt Gronsveld de bezoekers de mogelijkheid om te genieten van de schoonheid en rust van het platteland, zonder afstand te doen van de voorzieningen van de nabijgelegen stad Maastricht.