Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig weekendje Brussel in hotels Groot Bijgaarden

Zin in een weekendje Brussel met al zijn bekende attracties? In de hotels in Groot Bijgaarden overnacht je comfortabel net buiten de Belgische hoofdstad. Lees verder

Overnachten in Groot-Bijgaarden met bezoek aan het kasteel

Vanuit de hotels in Groot Bijgaarden ben je zo in Brussel. Maar voordat je die stad bezoekt, neem eerst zeker een kijkje in Groot-Bijgaarden zelf, want er valt genoeg te zien. Twee belangrijke gebouwen zijn de 18e-eeuwse Sint-Egidiuskerk in classicistische stijl en het fraaie Pampoelhuis, het voormalige stadhuis. Een van de belangrijkste attracties in Groot-Bijgaarden is het gelijknamige kasteel in Vlaamse renaissancestijl uit de 17e eeuw, met als blikvanger de stenen brug met vijf bogen. Het bijbehorende park van 14 hectare staat vooral in het voorjaar prachtig in bloei. Van de 12e-eeuwse Sint-Wivina-abdij, gesticht door de heilige Wivina van Bijgaarden, staat vandaag de dag alleen nog de kapel overeind.

Hotels in Groot Bijgaarden met alle hoogtepunten van Brussel

In de hotels in Groot Bijgaarden geniet je van een bourgondische stedentrip in Brussel. Bekende attracties als het Atomium en Manneken Pis komen aan bod en op de Grote Markt geniet je van een Belgisch speciaalbiertje terwijl je de gildehuizen bewondert. Brussel is rijk aan kerken, waarvan de Basiliek van de Koekelberg wellicht de meest imposante is. Ook het Koninklijk Paleis uit 1826 is een bezoek waard, al was het maar voor een mooie foto. In het bijbehorende museum bekijk je talloze kunstwerken en opgravingen. In het Jubelpark kom je tot rust. Verblijf je met de kinderen in een hotel in Groot-Bijgaarden en bezoek je Brussel? Volg dan zeker de Striproute met tal van bekende Belgische stripfiguren en bezoek ook het Stripmuseum. Houd je van vintage shoppen? Dan is de wijk Grote Zavel met zijn talloze antiekwinkels en gezellige antiekmarkt een must.

Hotels Groot Bijgaarden: de beste deals voor een weekendje België

Zoek je in Groot-Bijgaarden een hotel? Hotels.nl heeft de beste aanbiedingen voor een weekendje weg vlakbij Brussel. Liever een hotelovernachting aan zee of in de Ardennen? Ook dan betaal je nooit te veel. Boek vandaag nog jouw droombestemming. Al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor!

Waarom een hotel in Groot Bijgaarden boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro