Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Grubbenvorst. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een hotel in Noord-Limburg? Verblijf in de hotels Grubbenvorst in de buurt van Venlo om deze gastvrije provincie te ontdekken. Tijdens het overnachten in Grubbenvorst geniet je van zowel de rust in de natuur als de gezelligheid van de bruisende steden in de omgeving. Wandel door Nationaal Park de Maasduinen, ontspan in de thermale baden bij Arcen of ga op avontuur in attractiepark Toverland. Bekijk meteen onze Grubbenvorst hotels op Hotels.nl voor unieke aanbiedingen. Lees verder

Wandelen in de natuur bij hotels Grubbenvorst

Voor rust en ruimte ben je bij de Grubbenvorst hotels op de juiste plek. Zo is het tijdens het overnachten bij Grubbenvorst slechts een kleine afstand naar Nationaal Park de Maasduinen. Dit gebied beschikt over de langste rivierduinengordel van ons land. In het veelzijdige landschap zijn diverse wandel- en fietspaden, maar ook mountainbike- en ruiterroutes uitgezet. Onderweg tijdens je tocht kom je langs vennen en meren, stuifzandgebieden, bossen en heidevelden. Daarnaast leven hier bijzondere diersoorten zoals de zandhagedis, buizers en kraanvogel.

De kasteeltuinen van Arcen bij overnachten Grubbenvorst

De hotels in Grubbenvorst liggen vlakbij het pittoreske dorpje Arcen. Deze plaats is met name bekend van het eeuwenoude kasteel met de prachtige kasteeltuinen. Tijdens een wandeling door de tuinen kom je verschillende stijlen tegen. Zo beland je op het ene moment in Aziatische sferen bij de Japanse tuin, terwijl je verderop door een rosarium in barokstijl struint. Het kasteel organiseert gedurende het jaar allerlei evenementen, zoals roofvogeldemonstraties en concerten. Verder vermaken de kinderen zich uitstekend in de avontuurlijke speurtocht of bij de minigolfbaan van 21 holes. Voor nog meer ontspanning tijdens het overnachten in Grubbenvorst bezoek je het Thermaalbad Arcen. Gedurende je verblijf in de wellness kom je helemaal tot rust.

Attractieparken voor jong en oud bij hotels Grubbenvorst

Tijdens het overnachten in de hotels Grubbenvorst is er voor ieder wat wils. Zo geniet jong en oud van een fantastische dag in attractiepark Toverland in Sevenum. In dit park zie je tientallen shows en spetterende attracties. Wandel door de betoverende werelden van het park, zoals Avalon, Wunderwald en de Magische Vallei. Boek direct de beste aanbiedingen voor hotels in Grubbenvorst op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Grubbenvorst boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro