Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Haarlemmerliede. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar zowel de rust als het bruisende stadsleven? Verblijf dan in een van onze hotels in Haarlemmerliefde via Hotels.nl! Het Haarlemmerliede hotel bevindt zich tussen de charmante steden Haarlem en Amsterdam in, met talrijke musea, winkels en restaurants. Ook voor rust in de natuur ben je hier echter op de juiste bestemming, met de oeverlanden van De Liede, het recreatiegebied Spaarnwoude en Nationaal Park Zuid Kennemerland in de buurt. Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen voor hotels bij Haarlemmerliede op Hotels.nl! Lees verder

Haarlemmerliede hotel vlakbij de levendige hoofdstad Amsterdam

Wie een stedentrip naar Amsterdam wilt maken, kiest voor een hotel in Haarlemmerliede. Vanaf het Haarlemmerliede hotel is het namelijk maar een half uur rijden naar de levendige hoofdstad. Amsterdam met zijn schilderachtige grachten trekt jaarlijks miljoenen bezoekers vanwege het veelzijdige aanbod aan musea, winkels en meer. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Van Gogh museum of bewonder de Nachtwacht in het Rijksmuseum. In het Anne Frank museum kom je alles te weten over de indrukwekkende historie van de Tweede Wereldoorlog, terwijl je in het Stedelijk museum moderne kunst van dichtbij bekijkt. Dierenliefhebbers gaan naar dierentuin Artis midden in het stadscentrum.

Op naar Haarlem bij de hotels Haarlemmerliede

Vlakbij de hotels in Haarlemmerliede ligt de schilderachtige stad Haarlem. Wandel door het historische stadscentrum langs de talrijke hofjes en geniet van uren shopplezier in de trendy boetieks. Ook in Haarlem vind je diverse interessante musea. Breng bijvoorbeeld vlakbij het hotel Haarlemmerliede een bezoek aan het Teylers museum. Dit is het eerste en oudste museum van ons land en biedt een brede collectie over kunst, historie en wetenschap. Wandel vervolgens naar het Frans Hals museum om allerlei werken van de oude meester te bewonderen.

Overnachten in Haarlemmerliede vlakbij de natuur

Ondanks dat de hotels in Haarlemmerliede centraal bij diverse steden liggen, geniet je van de rust in de natuur tijdens je overnachting. Wandel of fiets bijvoorbeeld over de oeverlanden van De Liede ten oosten van Haarlem. Bijzonder is de grote kolonie aan lepelaars die in dit gebied verblijven. Of bezoek het Spaarnwoude Park van maar liefst drieduizend hectare waar je kunt wandelen, fietsen en zwemmen. Reserveer direct je favoriete Haarlemmerliede hotel bij Hotels.nl!

Waarom een hotel in Haarlemmerliede boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro