Menu

7 accomodaties in Haelen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Haelen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Bed and Breakfast Leudal Haelen in Haelen Bed and Breakfast
Afstand: 1,4 km8.9
Bed and Breakfast Leudal Haelen
Napoleonsweg 5, Haelen

Luxe B&B in landelijk gebied met infrarood sauna, wandel/fietsroutes, outlet center Roermond nabij, bushalte 800m.

Buitencentrum de Spar Haelen in Haelen Vakantiehuis
Afstand: 1,6 km8.7
Buitencentrum de Spar Haelen
Roggelseweg 55, Haelen

Buitencentrum De Spar: Avontuurlijk jeugdverblijf in natuurgebied Leudal, Midden-Limburg. Ideaal voor groepen van 50-200. Perfect voor scouting-, zomer- en sportkampen.

Vakantieverblijf Eind 6 in Swalmen Vakantiehuis
Afstand: 3,8 km10
Vakantieverblijf Eind 6
Eind 6, Swalmen

Eind 6: luxe groepsaccommodatie in Swalmen met uitzicht op de Maasplassen, sauna, ruimte voor 24 gasten en ideale faciliteiten voor zakelijke evenementen.

Aan De Hammermolen, luxe vergader- en overnachtingslocatie in Neer Vakantiehuis
Afstand: 3,1 km9.3
Aan De Hammermolen, luxe vergader- en overnachtingslocatie
Hammermolen 15, Neer

De Hammermolen: luxe groepsaccommodatie in hartje Limburg. Biedt 9 stijlvolle kamers, luxe badkamers, chef-kok diner en energielabel A.

Hotel Restaurant Cafe Houben in Nunhem Hotel
Afstand: 1,0 km8.7
Hotel Restaurant Cafe Houben
Kerkstraat 17-19, Nunhem

De Huiskamer van het Leudal: Hotel, restaurant en café met authentieke Limburgse gastvrijheid, gelegen in Nunhem sinds 1890.

Restaurant Kasteel Aldenghoor & Bed en Breakfast in Haelen Bed and Breakfast
Afstand: 463 meter8.9
Restaurant Kasteel Aldenghoor & Bed en Breakfast
Kasteellaan 11, Haelen

Kasteel Aldenghoor, Leudal: 15e-eeuws erfgoed met luxe B&B, culinaire parels, feest- en trouwlocatie. Verken Limburg op onze e-bikes!

Buggenum Palace in Buggenum Bed and Breakfast
Afstand: 1,5 km9.7
Buggenum Palace
Dorpsstraat 20, Buggenum

Buggenum Palace B&B biedt Britse charme in een historisch herenhuis. Geniet van privacy, een literaire slaapkamer, en een Engels ontbijt. Score 9.7 op Booking.com.

Informatie over Haelen

Haelen, gelegen in de Nederlandse provincie Limburg, wordt gekenmerkt door de harmonie van natuur en historie. De plaats is omringd door uitgestrekte bossen en weelderige weiden, waaronder het natuurgebied Leudal, bekend om zijn rijke biodiversiteit en zeldzame plantensoorten. Fiets- en wandelroutes zijn volop aanwezig, waardoor buitenliefhebbers kunnen genieten van de lokale flora en fauna. Niet ver van het dorpscentrum bevindt zich het indrukwekkende kasteel Aldenghoor, daterend uit de 14e eeuw, dat in het verleden het toneel was van invloedrijke adellijke families.

Haelen biedt ook een scala aan lokale gastronomische ervaringen. De hoge kwaliteit van streekproducten wordt weerspiegeld in de menu\'s van lokale restaurants en tavernes. Niet alleen laat het culinaire aanbod de bezoeker proeven van authentieke Limburgse gerechten, ook de lokale bieren en wijnen komen ruimschoots aan bod. Met een verscheidenheid aan evenementen en festiviteiten gedurende het jaar, presenteert Haelen zich als een levendige gemeenschap die gastvrijheid hoog in het vaandel draagt.