Menu

10 accomodaties in Halle

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Halle, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Kasteel Gravenhof in Beersel Hotel
Afstand: 4,0 km8.3
Kasteel Gravenhof
Alsembergsesteenweg 676, Beersel

Kasteel Gravenhof: Verblijf in luxe suites, geniet van een historisch kasteel, brasserie, terras en perfecte toegang tot Brussel. Geschikt voor onvergetelijke evenementen.

B&B Plattestien in Halle Vakantiehuis
Afstand: 3,2 km9.5
B&B Plattestien
Plattesteen 11, Halle

Bamp;ampB Plattestien biedt landelijke rust nabij het Hallerbos in Halle. Geniet van een verzorgde tuin, wandelingen en culturele evenementen.

Villa Servais in Halle Vakantiehuis
Afstand: 557 meter9.7
Villa Servais
Servaislaan 8, Halle

Villa Servais: 8 luxe kamers in een 19e-eeuwse villa in Halle, met een bibliotheek, open haard en uitzicht op de Halse basiliek. Perfect voor exclusieve evenementen.

B&B Kamerrijk in Pepingen Bed and Breakfast
Afstand: 6,4 km10
B&B Kamerrijk
Hoesnaek 38, Pepingen

Kamerrijk: Luxe kamers in een omgebouwde hoeve in Pepingen, ideaal voor wandelaars en fietsers, met fietscafé RUSTinneke en nabij Brussel voor zakelijke meetings.

Hallerbos B&B in Halle Bed and Breakfast
Afstand: 3,2 km10
Hallerbos B&B
Kleinheide 2, Halle

Hallerbos B&B: Unieke suites met privéterrassen en panoramisch uitzicht op Hallerbos. Geniet van een verwarmd zwembad, nabijgelegen golf en wandelingen in magische bossen.

Beautiful Chambres At Countryside Brussels in Halle Vakantiehuis
Afstand: 2,5 km7.3
Beautiful Chambres At Countryside Brussels
Scheyssingen 32, Halle

Beautiful rooms at countryside Brussels biedt comfortabele kamers in Halle, perfect voor rustzoekers. Geniet van een serene tuin en diverse nabijgelegen parken.

Taverne - restaurant - hotel Alsput in Halle Hotel
Afstand: 1,6 km8.3
Taverne - restaurant - hotel Alsput
Hollestraat 108, Halle

Hotel Restaurant Taverne Alsput: Kom tot rust nabij Brussel in de groene Zennevallei. Geniet van comfortabele kamers, dagverse gerechten en lokale bieren.

B&B Gusto in Halle Bed and Breakfast
Afstand: 1,9 km9.7
B&B Gusto
Henri Devedeleerstraat 8, Halle

Be Gusto: Elegant verblijf nabij Brussel met tuinuitzicht. Perfect voor zakenreizigers en natuurliefhebbers, dicht bij bedrijven en betoverende bossen.

Il Casolare in Beersel Vakantiehuis
Afstand: 2,8 km8.5
Il Casolare
A. Vaucampslaan 161, Beersel

Il Casolare: geniet van authentieke Italiaanse gerechten en moderne kamers in de Zennevallei, nabij Huizingen en Brussel. Perfect voor vakantie en zaken.

Hotel Studio Shelter in Halle Hotel
Afstand: 2,2 km8.3
Hotel Studio Shelter
Pallieterweidestraat 69, Halle

Shelter Rooms: Comfortabele accommodatie op 20 min van Brussel, gratis parkeren, tegenover Buizingen station, dicht bij Halle en het prachtige Hallerbos.

Informatie over Halle

Halle, een stad in de Belgische provincie Vlaams-Brabant, ligt op ongeveer 20 kilometer ten zuidwesten van Brussel. Halle staat bekend om haar rijke historische erfgoed, waaronder de indrukwekkende Sint-Martinusbasiliek, die dateert uit de 14e eeuw en beschikt over een prachtig interieur en een relikwie van de Heilige Martinus. Het Zoniënwoud, een groot beukenbos dat zich uitstrekt over de rand van Halle, biedt tal van wandel- en fietspaden en is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers.

Daarnaast is Halle een belangrijke culturele hub met tal van jaarlijkse evenementen zoals het Carnaval van Halle, dat duizenden bezoekers trekt. De stad herbergt ook het Streekproducten Centrum waar regionale delicatessen en bieren verkrijgbaar zijn. Met zijn vele restaurants, cafés en winkels biedt Halle bezoekers een aangename mix van cultuur, geschiedenis en moderne faciliteiten. De uitstekende transportverbindingen maken het gemakkelijk bereikbaar vanuit zowel binnen- als buitenland.