Menu

Ham-sur-Heure-Nalinnes - 5 accommodaties

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

La Gentilhommière du Château de Ragnies in Thuin Vakantiehuis
Afstand: 7,1 km8.7
La Gentilhommière du Château de Ragnies
, Thuin

La Gentilhommière du Château de Ragnies: Geniet van privacy in karaktervolle kamers, omgeven door een park met zeldzame bomen in het charmante Ragnies, Wallonië.

Gîte du Pont de Bois in Thuin Vakantiehuis
Afstand: 9,0 km9.9
Gîte du Pont de Bois
Rue du Pont de Bois 14A, Thuin

Gîte du Pont de Bois: Recent gerenoveerde gîte in Biercée, ideaal voor paardrijden. Inclusief Wi-Fi, gratis parkeren, en nabij ruiterroutes en bezienswaardigheden.

Ferme du Pont de Bois - Le Fenil in Thuin Vakantiehuis
Afstand: 7,6 km9.1
Ferme du Pont de Bois - Le Fenil
Diale Colas 5, Thuin

Ferme du Pont de Bois - Le Fenil, Thuin: Picknickplaats, golfbaan, moderne kamers met patio, windsurfen, kindvriendelijke voorzieningen. Nabij Beffroi en station Hourpes.

Gîte Escale de Flore - Thuin in Thuin Vakantiehuis
Afstand: 7,0 km9.9
Gîte Escale de Flore - Thuin
Chemin du Halage 43, Thuin

Gîte Escale de Flore: Ervaar charme en comfort in een 20e-eeuws herenhuis met moderne faciliteiten, ideaal gelegen voor fietsers dicht bij Thuin en RAVeL-routes.

Gîte du Haut Marteau in Thuin Vakantiehuis
Afstand: 6,1 km9.5
Gîte du Haut Marteau
Haut Marteau 1, Thuin

Gîte du Haut-Marteau in Thuin: 17e-eeuwse charme, dicht bij Bois du Grand Bon Dieu. Ideaal voor wandelaars en fietsers. 3 épis kwaliteit en modern comfort.

Informatie over Ham-sur-Heure-Nalinnes

Ham-sur-Heure-Nalinnes is een gemeente in de provincie Henegouwen, België, en bestaat uit vijf dorpen: Ham-sur-Heure, Nalinnes, Cour-sur-Heure, Jamioulx en Marbaix-la-Tour. Het gebied staat bekend om zijn historische en culturele erfgoed, met als belangrijkste trekpleister het kasteel van Ham-sur-Heure, een middeleeuws kasteel dat uitgebreid werd gerenoveerd en nu dient als gemeentehuis. Dit architecturale monument trekt jaarlijks vele bezoekers en biedt inzicht in de rijke geschiedenis van de regio. Daarnaast zijn er meerdere wandelroutes beschikbaar die de schilderachtige landschappen en lokale natuurgebieden van de gemeente verkennen.

De plaats kenmerkt zich door haar rustige, landelijke sfeer, maar biedt tegelijkertijd verschillende voorzieningen voor toeristen. Vanaf Ham-sur-Heure-Nalinnes is het eenvoudig de nabijgelegen grotere steden Charleroi en Thuin te bereiken, die meer stedelijke voorzieningen en bezienswaardigheden bieden. Lokale evenementen zoals markten en culturele festivals bieden bezoekers de kans om Belgische tradities en gastvrijheid van dichtbij te ervaren. Veel toeristen waarderen ook de culinaire specialiteiten van de regio, waaronder lokale kazen en ambachtelijk gebrouwen bieren.