Menu

6 accomodaties in Ham

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Ham, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Op't Heeseinde in Ham Camping
Afstand: 3,1 km10
Op't Heeseinde
Heeseind 4, Ham

Op 't Heeseinde: Alpacawandelingen, educatieve rondleidingen en eco-vriendelijke kampeerfaciliteiten in de serene Gerheserheide, Ham, Limburg.

Cire in Meerhout Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km10
Cire
Grasheuvel 16a, Meerhout

Cire Bed & Breakfast: Geniet van ruime kamers, huisgemaakt ontbijt, privéparking, en toegang tot wandel- en fietsroutes in de serene Kempen.

De Spreedonken in Balen Vakantiehuis
Afstand: 2,9 km7.9
De Spreedonken
Gestelseweg 12, Balen

Jeugdverblijf De Spreedonken in Balen biedt ruimte voor 130 personen, met tuin, compleet uitgeruste keuken en nabij natuurreservaat De Rammelaars.

Den Beer in Meerhout Vakantiehuis
Afstand: 6,6 km10
Den Beer
Markt 38, Meerhout

Den Beer in Meerhout: 17e-eeuwse charme met moderne gemakken, Auping-bedden, tuin, nabij Antwerpen en Hasselt. Ideaal voor zakenreizigers en toeristen.

B&B 't Klein GELUK in Ham Bed and Breakfast
Afstand: 1,3 km10
B&B 't Klein GELUK
Poststraat 15, Ham

B&B 't Klein Geluk: Luxueuze retraite in Ham, België, met comfortabele kamers, verse huiselijke gerechten en een prachtige tuin voor ultieme ontspanning.

De Berksvenhoeve in Balen Appartementen complex
Afstand: 2,6 km9.9
De Berksvenhoeve
Heivoort 53, Balen

De Berksvenhoeve: Twee ruime appartementen, perfect voor families en honden. Geniet van weidse uitzichten en wandel- en fietstochten in de Kempen.

Informatie over Ham

Ham is een gemeente in de Belgische provincie Limburg, die bestaat uit de deelgemeenten Oostham en Kwaadmechelen. Het gebied biedt een combinatie van landelijke rust en historische bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Servatiuskerk in Oostham, die dateert uit de 12e eeuw, en de kasteelsite van Meerlaar, die het rijke verleden van de regio weerspiegelt. De nabijheid van het Nationaal Park Hoge Kempen biedt uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden, waardoor Ham een aantrekkelijke bestemming is voor natuurliefhebbers.

Naast zijn natuurlijke en historische charme heeft Ham moderne voorzieningen en een goed ontwikkelde infrastructuur die de toegankelijkheid en het comfort voor bezoekers garanderen. Het is een gastvrije plek met diverse horecagelegenheden en accommodatiemogelijkheden, variërend van knusse B&B\'s tot comfortabele hotels. De gemeente organiseert regelmatige evenementen zoals markten en lokale festiviteiten, wat bijdraagt aan de levendige sfeer en de aantrekkingskracht van de plaats.