Menu

7 accomodaties in Hamme

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hamme, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

De Koolputten in Waasmunster Bed and Breakfast
Afstand: 854 meter8.9
De Koolputten
Koolputten 2, Waasmunster

De Koolputten: Gastronomie, luxe overnachtingen, en kunst in het schilderachtige Waasland. Geniet van verfijnde Aziatische gerechten met uitzicht op de Mirabrug en de Durme.

Camperplaats Hamme in Hamme Camping
Afstand: 781 meter9.1
Camperplaats Hamme
Hamveer , Hamme

Parking Mira-brug Camperplaats: Rustige plek naast historische brug, ideaal voor zelfvoorzienende kampeerders. Nabij winkels, eetgelegenheden, en een picknicktafel.

logieslogees in Temse Vakantiehuis
Afstand: 2,9 km9.9
logieslogees
Kaaistraat 23, Temse

Logieslogees: Stijlvolle kamers in Tielrode, geniet van de Weltevree hottub en wandelingen langs dijken, centraal tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

Vakantiewoning l'Escaut in Hamme Hotel
Afstand: 1,5 km9.7
Vakantiewoning l'Escaut
Sint-Renildestraat 3a, Hamme

L'Escaut: Moderne 4-sterren vakantiewoning in Hamme met gratis WiFi, infraroodsauna, tuin, en ideaal voor wandel- en fietstochten langs de Durme en Schelde.

Manoir Guesthouse Hamme in Hamme Hotel
Afstand: 588 meter10
Manoir Guesthouse Hamme
Stationsstraat 12, Hamme

Manoir Guesthouse: Luxe kamers geïnspireerd op Parijs, champagneontbijt, knusse patio, nabij Waasland Shopping Center en Cabaret Magiq Dinnertheater.

Black Box Events l STATIE 10 l Ajuda Freelance in Hamme Bed and Breakfast
Afstand: 585 meter9.1
Black Box Events l STATIE 10 l Ajuda Freelance
Stationsstraat 10, Hamme

**Black Box Events:** 30 jaar expertise in events en administratie. B&B Statie 10 in Hamme biedt rust in een smaakvol herenhuis. Perfect voor werk en ontspanning.

B&B La Corderie in Hamme Bed and Breakfast
Afstand: 415 meter9.9
B&B La Corderie
Hoogstraat 23, Hamme

La Corderie: Stijlvolle B&B in historische woning, met vergaderfaciliteiten, tuin, zwemvijver, en nabij fiets- en wandelroutes in het prachtige Scheldeland.

Informatie over Hamme

Hamme, een stad gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen, België, biedt een rijk historisch en cultureel erfgoed. De stad ligt strategisch tussen de Schelde en de Durme, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor natuurliefhebbers en watersporters. Historische bezienswaardigheden zoals de Sint-Pieterskerk en het kasteel van Walburg zijn belangrijke trekpleisters. Ook geeft het toeristisch centrum van de stad inzicht in de lokale tradities en ambachten.

De nabijgelegen natuurgebieden, zoals de Grote Bergen en De Bunt, bieden uitgebreide wandel- en fietsroutes. Voor evenementen en activiteiten kunnen bezoekers het jaar door deelnemen aan diverse lokale festivals en markten. Hamme is uitstekend bereikbaar via verschillende vervoersmiddelen, waardoor de stad een toegankelijke en interessante bestemming is voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen.