Menu

4 accomodaties in Hamont-Achel

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hamont-Achel, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Kamphoeve Aan De Achelse Kluis in Hamont-Achel Vakantiehuis
Afstand: 4,2 km8.9
Kamphoeve Aan De Achelse Kluis
Kluizerdijk 102, Hamont-Achel

De Kamphoeve aan de Achelse Kluis te Hamont-Achel: Verblijf in een 20e-eeuwse boerderij nabij natuurgebied en Trappistenklooster. Perfect voor groepen.

Bed and Breakfast Mooi Achel in Hamont-Achel Bed and Breakfast
Afstand: 2,9 km9.9
Bed and Breakfast Mooi Achel
Ven 9, Hamont-Achel

Bamp;B Mooi Achel: Luxe, comfortabel verblijf in gerenoveerd landhuis, ideaal voor wandel- en fietstochten in het prachtige Limburgse landschap.

Franciscushof in Pelt Bed and Breakfast
Afstand: 3,3 km8.7
Franciscushof
Fierkens-Heikant 53, Pelt

Franciscushof: Verblijf in Pelt met vakantiewoning (13 pers.), B&B, ijssalon, kinderboerderij & ponyritten. Perfect voor natuurliefhebbers en gezinnen!

De Dielis in Hamont-Achel Vakantiehuis
Afstand: 1,8 km9.5
De Dielis
Dielishoek 11, Hamont-Achel

Vakantieverblijf De Dielis: Veilig en toegankelijk groepsverblijf voor personen met complexe beperkingen in het rustige Hamont-Achel. Dierenweide, wifi en lift.

Informatie over Hamont-Achel

Hamont-Achel is een gemeente in de Belgische provincie Limburg, grenzend aan Nederland. Deze plaats staat bekend om haar rijke historische erfgoed, waaronder de Sint-Laurentiuskerk uit de 14e eeuw en de abdij van Achel, een van de weinige trappistenbrouwerijen in België. Daarnaast biedt Hamont-Achel een verscheidenheid aan culturele bezienswaardigheden en evenementen die jaarlijks talrijke bezoekers aantrekken. De gemeente is toegankelijk via verschillende wegen en is goed verbonden met omliggende steden, wat het een strategische locatie maakt voor toeristen.

De natuurlijke omgeving van Hamont-Achel is bijzonder aantrekkelijk voor liefhebbers van outdoor-activiteiten. Het natuurgebied \'De Bever\' en de Boshoverheide bieden uitgebreide wandel- en fietspaden, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het landschap wordt gekarakteriseerd door uitgestrekte bossen, heidevelden en moerasland, wat zorgt voor een unieke biodiversiteit. Deze combinatie van natuur en cultuur maakt Hamont-Achel een veelzijdige bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar zowel ontspanning als avontuur.