Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Mooie aanbiedingen hotels Hardegarijp Friesland

Wil jij van een uitstapje naar Friesland genieten en in Hardegarijp een hotel boeken? Dan zullen de hoteldeals van Hotels.nl je vast en zeker bevallen! In ons aanbod vind je namelijk de beste aanbiedingen en leukste arrangementen voor hotels in Hardegarijp en omgeving. Een weekendje weg of een korte vakantie in dit Friese dorp biedt veel mogelijkheden om te genieten van cultuur, natuur, wandelen en fietsen. Lees verder

Hotels in Hardegarijp: dorp Hurdegaryp ontdekken

Hurdegaryp is de Friese naam van Hardegarijp. De namen worden allebeide gebruikt, dus dan hoef je je niet te vergissen. Het dorp ligt in de buurt van de Friese hoofdstad Leeuwarden. Er is een klein winkelcentrum en er staan diverse fraaie historische panden. Onder meer de Hofkerk uit 1711, met zijn rijk versierde preekstoel en bijzondere banken, is een bezienswaardigheid. In de directe omgeving van Hurdegaryp liggen pittoreske dorpjes. In Tietjerk kun je het wonderschone natuur- en cultuurpark Vijversburg bezoeken. Verder staan er in de omgeving diverse kastelen, zoals de Schierstins in Veenwouden (Feanwâlden) en Stania State in Oentsjerk. Ook een bezoek aan Scherjon’s Klompenmakerij en museum in Noardburgum is een erg leuk uitje.

Bezienswaardigheden rondom hotels Hardegarijp

Ten noorden van Hurdegaryp ligt het prachtige natuurgebied Bûtefjild. Dit bestaat uit een veenlandschap met plassen, rietvelden en hooilanden. Het is vooral geschikt voor wandelaars en kanovaarders. Zuidelijk van Hurdegaryp vind je Nationaal Park De Alde Feanen. In dit laagveenmoeras kun je heerlijk wandelen, fietsen en varen. Er zijn bovendien een aantal interessante musea op het park, zoals het Skûtsjemuseum met zijn unieke scheepswerf en authentieke Friese zeilschepen. Wist je dat je van je verblijf in Hardegarijp ook eenvoudig een stedentrip kunt maken? Leeuwarden en Dokkum liggen om de hoek en zijn het ontdekken waard!

Hardegarijp hotel: beste deals

Voor goedkope hotels in Hardegarijp hoef je niet verder te zoeken, want je vindt ze bij Hotels.nl! Bekijk gauw onze actuele deals, bijvoorbeeld bij Hotel Van der Valk. Kies bijvoorbeeld voor een uniek arrangement waarbij ontbijt en diner inbegrepen zijn. Maak je keuze, profiteer van het voordeel en boek nu!

Waarom een hotel in Hardegarijp boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Hardegarijp te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro