Menu

3 accomodaties in Harkstede

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Harkstede, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Camping the Grunopark in Harkstede Camping
Afstand: 2,4 km8.1
Camping the Grunopark
Hoofdweg 163, Harkstede

Bij Break Out Groningen geniet je van kamperen tussen groen en water, diensten als camperservice, en activiteiten zoals klimmen en waterskiën.

Bed & Breakfast Het Tolhuis in Overschild Bed and Breakfast
Afstand: 7,4 km9.3
Bed & Breakfast Het Tolhuis
Meenteweg 7, Overschild

B&B Het Tolhuis in Overschild: nabij Schildmeer, Groningen, en het prachtige Roegwold. Uw ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers bij knooppunt Nr.52.

Bed & Breakfast Onder Dak in Scharmer Bed and Breakfast
Afstand: 709 meter9.3
Bed & Breakfast Onder Dak
Hoofdweg 94, Scharmer

Onder Dak B&B; knus onderdak in Scharmer met WiFi en keuken. Geniet van de rust, uitgebreid ontbijt en nabije bezienswaardigheden zoals Schildmeer.

Informatie over Harkstede

Harkstede is een rustig dorp in de noordelijke provincie Groningen, Nederland. Het wordt gekenmerkt door zijn rijke historische betekenis en pittoreske landschap. Het dorp is gelegen in de gemeente Midden-Groningen en heeft een bewonersaantal van iets meer dan 4200 mensen. De omgeving is licht glooiend en weelderig groen, onderbroken door kenmerkende Groninger boerderijen en enkele waterpartijen. Voor de cultuurliefhebbers zijn er historische bezienswaardigheden, waaronder de monumentale Hervormde Kerk, daterend uit de 17e eeuw, en de Borgmeren, restanten van een voormalig kasteel.

Het dorp Harkstede biedt diverse recreatiemogelijkheden. Dankzij een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden kunnen bezoekers genieten van het rustgevende landschap en de lokale flora en fauna. Daarnaast zijn er faciliteiten voor watersport op grachten en meren in de omgeving. De diverse lokale bedrijven en winkels in het dorp bieden de dagelijkse benodigdheden en de nabijheid van de stad Groningen zorgt voor toegankelijkheid van stedelijke voorzieningen en cultuur. De sterke gemeenschapszin en gevarieerde sociale activiteiten maken van Harkstede een aangename bestemming voor zowel kort- als langdurig verblijf.