Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Groene Hart in hotels Harmelen

Behoefte aan een zorgeloos verblijf in een landelijke omgeving, met culturele uitstapjes naar mooie steden als Utrecht en Woerden? In de hotels in Harmelen geniet je van een afwisselend weekendje weg in het Groene Hart. Lees verder

In Harmelen in hotel met ontspanning in de natuur

|Overnachten in Harmelen is perfect als je op zoek bent naar rust en ontspanning zonder dat je ver moet rijden. Het dorp ligt in het Groene Hart in een vrij waterrijke omgeving. Tussen Harmelen en Woerden maak je heerlijke wandelingen in het buitengebied. Lusthof de Haeck is een verrassend natuurgebied bij de Nieuwkoopse Plassen, met volop ruimte om te watersporten. In de buurt van Harmelen ligt Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland. Dit van oorsprong middeleeuwse kasteel werd aan het eind van de 19e eeuw herbouwd in neogotische stijl. Binnen volg je een rondleiding, waarbij je het eclectische interieur bewondert. In de weelderige tuinen maak je een ontspannen wandeling.

Overnachten in Harmelen met culturele uitstapjes

Hotels in Harmelen zijn een comfortabele uitvalsbasis voor stedentrips in de provincie Utrecht. Zo ligt het dorp vlakbij Woerden. In deze fraaie stad maak je een historische stadswandeling langs alle bezienswaardigheden. In het stadsmuseum, dat gehuisvest is in het voormalige stadhuis, bekijk je verschillende kunsttentoonstellingen, met het Nederlandse landschap vaak als thema. De Petrustoren wordt wel de mini Domtoren van Woerden genoemd. Na het beklimmen van 142 treden wacht boven een mooi uitzicht over de stad. Wil je de echte Domtoren in Utrecht beklimmen? Vanuit Harmelen is de stad goed bereikbaar. Vanaf de hoogste kerktoren van Nederland geniet je van een weids uitzicht over de omgeving. In de binnenstad van Utrecht en op Hoog Catharijne ga je uitgebreid shoppen, voordat je plaats neemt op een terras aan de gracht met een drankje.

Hotels Harmelen met veel voordeel

Zoek je in Harmelen een hotel? Hotels.nl heeft een ruim aanbod voordelige weekendjes weg. Al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor en kozen hun zo hun gewenste bestemming. Boek meteen een van de hotels in Harmelen en geniet binnenkort van een onbezorgd verblijf in het hart van Nederland.

Waarom een hotel in Harmelen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Harmelen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro