Menu

6 accomodaties in Harmelen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Harmelen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Logis Hotel Het Wapen van Harmelen in Harmelen Hotel
Afstand: 111 meter8.7
Logis Hotel Het Wapen van Harmelen
Dorpsstraat 14, Harmelen

Modern comfort, vergaderfaciliteiten, dichtbij Jaarbeurs Utrecht en Kasteel de Haar. Fietsverhuur voor lokale routes.

farm Hazenveld in Kockengen Bed and Breakfast
Afstand: 4,2 km9.3
farm Hazenveld
Laag-Nieuwkoop 36, Kockengen

Boerderij Hazenveld - Uniek verblijf tussen Utrecht en Amsterdam met ruime B&B kamers en moderne campinglocaties, nabij kasteel De Haar.

B&B Bij de Baron in Kockengen Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km8.1
B&B Bij de Baron
Laag-Nieuwkoop 30, Kockengen

Bij de Baron B&B: Monumentale boerderij op kasteellandgoed De Haar. Ideaal voor wandelen, fietsen nabij Amsterdam, Utrecht. Volledig uitgerust appartement.

Polderhaan in Harmelen Camping
Afstand: 1,3 km9.9
Polderhaan
Haanwijk 23, Harmelen

Camperplaats Polderhaan: gastvrij, historische plekken, fietsroutes en buitenactiviteiten in het groene hart van Harmelen, uitzicht op de Oude Rijn.

B&B De Boerenzwaluw in Harmelen Bed and Breakfast
Afstand: 2,0 km9.9
B&B De Boerenzwaluw
Breudijk 58, Harmelen

B&B De Boerenzwaluw in Harmelen; boek min. 3 nachten tussen maart-november of in kerstvakantie, online of telefonisch reserveren mogelijk.

Mourits Hoeve in Woerden Bed and Breakfast
Afstand: 2,9 km9.1
Mourits Hoeve
Breeveld 15, Woerden

Mourits Hoeve B&B: Historische boerderijverblijf langs de Oude Rijn. Perfect voor langere verblijven, dichtbij Utrecht, Amsterdam en fietsroutes.

Informatie over Harmelen

Harmelen, gelegen in de provincie Utrecht, Nederland, is een kenmerkend dorp omringd door een veelvuldigheid aan waterwegen. Het maakt deel uit van de gemeente Woerden en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereikbaar. Harmelen staat bekend om zijn rijke geschiedenis, die terug te vinden is in de historische architectuur verspreid over het dorp. Er zijn diverse monumentale boerderijen en bakstenen huizen die dateren uit de 17e en 18e eeuw.

Het dorp is niet enkel een rustpunt voor geschiedenisliefhebbers, maar biedt ook ruimte voor natuurliefhebbers. Het omliggende landschap van Harmelen is typerend voor het Nederlandse platteland met groene weidelandschappen en waterrijke gebieden. Het natuurgebied Bijleveld, een oude turfvaart, biedt een prachtig uitzicht en gevarieerde flora en fauna. Harmelen is dan ook een ideale bestemming voor wandelaars en fietsers. Tevens bevindt zich er het kleinste kerkje van Nederland, de Hervormde Kapel, wat een trekpleister is voor zowel lokale bewoners als toeristen.