Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Heeg. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Op reis naar een streek met een andere taal en gewoonten, terwijl je in Nederland bent? Met de hotels in Heeg verblijf je in de prachtige provincie Friesland. Bezoek steden als Sneek, Joure en Bolsward, vaar over de Friese Meren of maak een tocht naar de Waddeneilanden. Voor unieke hotel aanbiedingen om te overnachten in Heeg kijk je meteen op Hotels.nl! Lees verder

Watersport tijdens het overnachten in Heeg

De hotels bij Heeg vormen de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alle watersportmogelijkheden in de omgeving. Maak bijvoorbeeld vanaf het hotel in Heeg Friesland een dagtocht over het IJsselmeer, of ga urenlang surfen, zeilen of roeien op het Sneekermeer. Liever rustig in een bootje varen bij het in Heeg overnachten? Huur dan bij het Heeg hotel een elektrische fluisterboot. Met deze boten kom je op plekken terecht zonder motorboten, waar je volledig op gaat in de natuur. Interessant weetje: voor het huren van een boot bij de Hotels in Heeg Friesland is meestal geen vaarbewijs nodig.

De Friese Elfsteden bezoeken bij hotels Heeg

Vanaf het Heeg hotel trek je er heerlijk op uit om één of meerdere van de elf Friese steden te bezoeken. Nog ieder jaar hopen de Friezen vurig dat de Elfstedentocht geschaatst kan worden, maar jij kunt de steden uiteraard ook per fiets of auto bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium in Franeker of Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt in Leeuwarden. Om de echte Friese tradities te beleven, ga je naar het Skûtsjemuseum in Earnewâld. Of leer in het Fries Museum in Leeuwarden een aardig woordje Fries, zodat je je tijdens het in Heeg overnachten verstaanbaar kan maken in de provincie.

Eén met de natuur bij hotels Heeg

Natuurliefhebbers en rustzoekers weten hun plek te vinden bij het overnachten in Heeg. De Friese provincie telt maar liefst vier nationale parken en het Waddengebied. Maak een uitstapje naar de Alde Faenen of het Drents-Friese Wol of ga wadlopen aan de Waddenzee. Vergeet hiervoor niet om een paar oude schoenen en broek aan te trekken, zodat je goed voorbereid met een ervaren gids op pad gaat op de bodem van de Waddenzee. Reserveer direct jouw hotel bij Heeg op Hotels.nl voor een unieke overnachting in Friesland.

Waarom een hotel in Heeg boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro