Menu

12 accomodaties in Heelsum

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Heelsum, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Nol in 't Bosch Wageningen in Wageningen Hotel
Afstand: 2,7 km7.7
Hotel Nol in 't Bosch Wageningen
Hartenseweg 60, Wageningen

Geniet van gerenoveerde kamers, Zuid-Europese cuisine en natuurrijke fiets- en wandelroutes aan de rand van Wageningen.

Fletcher Hotel - Restaurant Klein Zwitserland Heelsum in Heelsum Hotel
Afstand: 501 meter8.1
Fletcher Hotel - Restaurant Klein Zwitserland Heelsum
Klein Zwitserlandlaan 5, Heelsum

Geniet van golfen, natuur & Arnhems winkelen. Kom tot rust met ons wellnesscentrum en sterrenrestaurant.

It tunhuske in Renkum Bed and Breakfast
Afstand: 1,8 km9.3
It tunhuske
Achterdorpsstraat 13, Renkum

It Tunhuske: bosrijke B&B op de Veluwe in een modern chalet, met volledig uitgeruste keuken en geschikt voor diverse reizigers. Reserveer nu!

bed onder de bomen in Renkum Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km9.9
bed onder de bomen
Onder de Bomen 13, Renkum

Bedandbreakfast.nl: verblijf in unieke, gecertificeerde B&B's in heel Nederland, van fruitboomgaarden tot monumentale panden en natuurgebieden.

B&B de Kleikamp in Renkum Bed and Breakfast
Afstand: 2,3 km9.9
B&B de Kleikamp
Dorpsstraat 149, Renkum

B&B De Kleikamp in Renkum: privé kamers, inclusief ontbijt, wifi, sanitair en terras. Omgeven door natuur en met gemakkelijke toegang voor mobiliteitsbeperkten.

B&B Huis van Peelen in Renkum Bed and Breakfast
Afstand: 2,1 km8.5
B&B Huis van Peelen
Europalaan 98, Renkum

Huis van Peelen: Luxe B&B op de Veluwe. Boerderij-wonen met keukeneiland, privébadkamer, nabij Renkums Beekdal, eetgelegenheden en dierentuinen!

B en B de Jufferswaard in Renkum Bed and Breakfast
Afstand: 1,7 km10
B en B de Jufferswaard
Utrechtseweg 151, Renkum

B&B De Jufferswaard: rustige oase tussen Arnhem en Wageningen, stijlvolle kamers met topfaciliteiten, gratis parkeren en lokaal ontbijt.

Bed & Breakfast Beverburcht in Renkum Bed and Breakfast
Afstand: 1,0 km10
Bed & Breakfast Beverburcht
Lindelaan 14, Renkum

Beverburcht B&B in Renkum, met themakamers, tuin en terras. Nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe, ontbijt met streekproducten en gratis WiFi.

Natuurcamping Landgoed Quadenoord Bosbeek in Renkum Camping
Afstand: 2,3 km8.9
Natuurcamping Landgoed Quadenoord Bosbeek
Quadenoord 4, Renkum

Landgoed Quadenoord: rustige natuurcamping in de Veluwe. Biedt comfortabele tipi's, lokale diners en uitgestrekte wandel- en fietsroutes.

De Til in Heelsum Bed and Breakfast
Afstand: 260 meter9.7
De Til
Patrimoniumweg 13, Heelsum

Verblijf in stijl bij De Til Heelsum: ideale mix van cultuur, natuur en comfort. Luxe studio's, all-inclusive optie, in Neder-Rijn regio vlakbij Arnhem.

Natuurvriendenhuis De Bosbeek in Bennekom Vakantiehuis
Afstand: 3,5 km8.7
Natuurvriendenhuis De Bosbeek
Bosbeekweg 19-21, Bennekom

De Bosbeek: Eco-vriendelijk verblijf in rustige natuur met comfortabele kamers, kampeerterrein en vakantiehuisje. Ideaal voor Renkums Beekdal en Kasteel Doorwerth.

Camperplaats Heteren in Heteren Camping
Afstand: 3,4 km7.7
Camperplaats Heteren
Randwijk , Heteren

Camperplaats 2a Nijburgsestraat, Randwijk: schilderachtig parkeren onder bomen, inclusief picknicktafels en wandelgebieden. Ideaal voor éénnachtskampeerders.

Informatie over Heelsum

Heelsum, een klein dorp in de Gelderse gemeente Renkum, is een plek van natuurlijke schoonheid en rijke historie. Genesteld in het hart van de Veluwe, vindt men dit schilderachtige oord, bekend om zijn diversiteit aan flora en fauna, evenals zijn panoramische landschappen bestaande uit bosgebieden, riviertjes en heidevelden. Het omringende gebied, de Veluwe, is een van de grootste natuurgebieden in Noordwest-Europa, een paradijs voor natuurliefhebbers en actieve ontdekkers die genieten van wandelen, fietsen en vogelspotten.

Het historische erfgoed van Heelsum is even fascinerend met een aantal opmerkelijke monumenten die getuigen van zijn rijke verleden. Een opvallend kenmerk is de Heelsumse Molen, een gerestaureerde watermolen uit de 18de eeuw die nu in gebruik is als atelier. Daarnaast is de Nederlands Hervormde Kerk, een gebouw uit de 10de eeuw, een belangrijk cultureel monument in het dorp. De jaarlijkse evenementen zoals de Airborne Wandeltocht en het Heelsums Harmonie Festival, trekken bezoekers uit heel Nederland en de rest van Europa, en versterken zo de levendige en hechte gemeenschapszin van dit gezellige dorp.