Menu

10 accomodaties in Heist-op-den-Berg

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Heist-op-den-Berg, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Bed and Breakfast Hullebrug Itegem in Itegem Hotel
Afstand: 5,6 km9.5
Bed and Breakfast Hullebrug Itegem
Bevelsesteenweg 101, Itegem

Geniet van de natuurrijke omgeving en pittoresk zicht op rivier de Nete. Perfect voor fietsers, wandelaars en zakenmensen.

B&B Art.14 in Herentals Bed and Breakfast
Afstand: 7,5 km9.5
B&B Art.14
Leefdaalstraat 14, Herentals

Bed & Breakfast Art.14: Overnacht op een sfeervolle saffraanboerderij in de Antwerpse Kempen. Geniet van luxe kamers, een AGA fornuis en lokale saffraanproducten.

Hotel Villa Monte in Heist-op-den-Berg Hotel
Afstand: 569 meter8.1
Hotel Villa Monte
Bergstraat 124, Heist-op-den-Berg

Villa Monte: Historische charme ontmoet modern comfort in Heist-op-den-Berg. Geniet van authentieke kamers, orangerie met tuin, en milieuvriendelijke initiatieven.

B&B 't Achterhof in Putte Bed and Breakfast
Afstand: 3,9 km9.9
B&B 't Achterhof
Kegelstraat 31, Putte

't Achterhof in Putte: Geniet van privacy en comfort in deze B&B met drie kamers. Nabij Lier, Heist-op-den-Berg, natuurparken en diverse culinaire opties.

Rooftop terrace suite in Heist-op-den-Berg Bed and Breakfast
Afstand: 961 meter10
Rooftop terrace suite
Spoorwegstraat 3, Heist-op-den-Berg

De Rooftop Terrace Suite: Moderne B&B met dakterras, gratis WiFi, luxe beddengoed in Heist-op-den-Berg. Ideaal voor cultuur, natuur, en comfort.

D'Hollehoeve in Heist-op-den-Berg Bed and Breakfast
Afstand: 1,3 km9.5
D'Hollehoeve
Hollestraat 37, Heist-op-den-Berg

Bed & Breakfast Hollehoeve, Heist-op-den-Berg: Geniet van rustige luxe in een gerenoveerde hoeve met fietsroutes, wandelpaden en stevig ontbijt in hartje Neteland.

't Averhuys in Heist-op-den-Berg Vakantiehuis
Afstand: 2,5 km10
't Averhuys
Dennenlaan 24, Heist-op-den-Berg

‘t Averhuys: Luxueuze vakantievilla met weids uitzicht op groene weilanden. Direct gelegen aan natuurgebied De Averegten voor wandel- en fietsroutes.

hotspot Campeerterrein 't Heultje in Westerlo Camping
Afstand: 6,3 km7.5
hotspot Campeerterrein 't Heultje
Kempische Ardennen 4, Westerlo

#039;t Heultje: Kamperen in weelderig groen bij Westerlo, met moderne voorzieningen, wandelpaden, kastelen en de historische Abdij van Tongerlo.

Kampeerterrein 't Heultje in Westerlo Camping
Afstand: 6,4 km7.5
Kampeerterrein 't Heultje
Kempische Ardennen 1, Westerlo

Camping en recreatiedomein ’t Heultje in Westerlo: moderne voorzieningen, zwemvijver, terras, en dichtbij historische kastelen en de Abdij van Tongerlo.

Hof van Eeden nv in Westerlo Camping
Afstand: 6,4 km8.3
Hof van Eeden nv
Kempische Ardennen 8, Westerlo

Hof van Eeden: Gezinsvriendelijke camping in Westerlo, perfect voor fiets- en wandelliefhebbers, met nabijgelegen Kempen-Hageland route en groene rust.

Informatie over Heist-op-den-Berg

Heist-op-den-Berg is een gemeente in de Belgische provincie Antwerpen, bekend om zijn strategische ligging nabij belangrijke steden zoals Mechelen en Leuven. De gemeente, met een inwonersaantal van circa 43,000, biedt een goed ontwikkelde infrastructuur en diverse voorzieningen, waaronder scholen, winkelcentra en sportfaciliteiten. Heist-op-den-Berg ligt op een zandrug, wat de regiokenmerkende naam ‘op-den-Berg’ verklaart, met de Heistse berg als hoogste punt op 48 meter boven de zeespiegel.

Toeristisch gezien is Heist-op-den-Berg aantrekkelijk dankzij haar culturele bezienswaardigheden en evenementen. Het gemeentelijk museum laat bezoekers kennismaken met lokale geschiedenis, terwijl de Onze-Lieve-Vrouw en Sint-Donatuskerk architecturale hoogtepunten vormen. Recreatie- en natuurparken zoals Averegten bieden mogelijkheden voor wandelen en fietsen in een groene omgeving. Jaarlijkse evenementen zoals de Heistse Pijl, een wielerwedstrijd met internationale faam, trekken bezoekers van binnen en buiten de regio.