Menu

1 accomodaties in Hemiksem

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hemiksem, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

B&B BAZ Bazel Kruibeke in Kruibeke Appartementen complex
Afstand: 2,7 km9.7
B&B BAZ Bazel Kruibeke
Reigerslaan 2, Kruibeke

Bamp;ampB BAZ: Verblijf in een rolstoelvriendelijke voormalige dokterswoning met verwarmde zwemvijver, sauna, en familiekamers in de polders van Kruibeke.

Informatie over Hemiksem

Hemiksem, gesitueerd in de provincie Antwerpen, is een charmante gemeente met een rijke geschiedenis en diverse culturele bezienswaardigheden. De plaats staat bekend om het Sint-Bernardusabdij, een indrukwekkende voormalige abdij die dateert uit de 13e eeuw. Dit historische gebouw trekt geschiedenis- en architectuurliefhebbers aan en biedt inzicht in de religieuze en maatschappelijke ontwikkelingen door de eeuwen heen. Daarnaast biedt Hemiksem gemakkelijke toegang tot de Schelde, wat recreatieve mogelijkheden biedt zoals wandelen en fietsen langs schilderachtige routes.

De gemeente heeft ook moderne voorzieningen en infrastructuren, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel inwoners als bezoekers. Lokale eetgelegenheden serveren traditionele Vlaamse gerechten, wat een authentieke culinaire ervaring garandeert. Hemiksem is goed bereikbaar via openbaar vervoer en wegennet, gelegen nabij de stad Antwerpen, wat het een handige uitvalsbasis maakt voor verdere verkenning van de regio. De combinatie van historische charme en hedendaags gemak maakt Hemiksem een interessante bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een authentieke Vlaamse ervaring.