Menu

5 accomodaties in Herent

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Herent, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

B&B Leybeeckhof in Holsbeek Bed and Breakfast
Afstand: 7,3 km9.1
B&B Leybeeckhof
Bergestraat 100, Holsbeek

Het Leybeeckhof: Vernieuwde B&B in Vlaams-Brabant, ideaal voor wijnliefhebbers, fietsers en wandelaars. Begin uw avontuur op de Sven Nys-route van 42 km!

't Kasteeltje in Leuven Bed and Breakfast
Afstand: 3,1 km8.3
't Kasteeltje
Remylaan 13, Leuven

Vormingscentrum 't Kasteeltje vlakbij Leuven biedt duurzame groepsaccommodatie met vergaderzalen, bar, keuken, en groenvoorzieningen. Geschikt voor 48 personen.

Athena-Helios Camping in Kortenberg Camping
Afstand: 5,2 km8.7
Athena-Helios Camping
Grevenbos 2, Kortenberg

Athena Helios in Vlaams-Brabant: gezinsvriendelijk kamperen met zwembad, kinderboerderij, speeltuin en meer. Dicht bij Leuven en Brussel. Honden welkom!

Hotel - restaurant - feestzaal Carpinus Leuven-Herent in Herent Hotel
Afstand: 430 meter8.3
Hotel - restaurant - feestzaal Carpinus Leuven-Herent
Onze-Lieve-Vrouwplein 58, Herent

Hotel Carpinus: Luxe kamers nabij Leuven met stijlvolle banketzaal, vergaderruimte. Rookvrij, geen huisdieren. Perfect voor zowel recreatieve als zakelijke verblijven.

B&B Mollekesberg in Herent Bed and Breakfast
Afstand: 630 meter10
B&B Mollekesberg
Keizersstraat 24, Herent

Mollekesberg Bed and Breakfast: Vergeet de stress in Herent, dichtbij Leuven, ideaal voor wandelen en fietsen, met tuin, terras, privéparkeerplaats en fietsstalling.

Informatie over Herent

Herent is een gemeente in de Vlaamse provincie Vlaams-Brabant, gelegen op slechts enkele kilometers ten noorden van de stad Leuven. Met een inwonersaantal van ongeveer 21.000 biedt Herent een mix van landelijke charme en stedelijke voorzieningen. De omgeving staat bekend om zijn groene landschappen, met tal van fietspaden en wandelroutes die de regio doorkruisen, wat het een ideale bestemming maakt voor natuurliefhebbers.

De gemeente herbergt verschillende historische gebouwen, waaronder de Sint-Amanduskerk en het Kasteel de Ribaucourt, die getuigen van een rijk cultureel verleden. Herent biedt daarnaast gemakkelijke toegang tot diverse nabijgelegen toeristische trekpleisters, zoals de Abdij van Park en het Museum M. De aanwezigheid van tal van restaurants, cafés en lokale markten maakt het ook aantrekkelijk voor fijnproevers.