Menu

3 accomodaties in Herstal

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Herstal, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Globales Post Hotel & Wellness in Herstal Hotel
Afstand: 2,5 km7.1
Globales Post Hotel & Wellness
Rue Hurbise 160, Herstal

Globales Post Hotel & Wellness: Modern stadshotel met spa, fitness, bar en vergaderzalen. Nabij het Spa-Francorchampscircuit, Luik en Maastricht.

SuiteDreams - Jungle Suite in Liège Vakantiehuis
Afstand: 1,2 km10
SuiteDreams - Jungle Suite
Rue Thier d'Oupeye 27, Liège

SuiteDreams-Jungle Suite in Luik: 2 slaapkamers, keuken, jacuzzi, balkon met tuinzicht, en een bar. Nabij Kasteel van Rijckholt en basiliek Saint-Servais.

ManavaHotel in Herstal Hotel
Afstand: 4,3 km9.9
ManavaHotel
Route de Liers 114, Herstal

ManavaHotel: Kleinschalig familiehotel bij Luik met moderne kamers, fitnessruimte en veilige parkeergelegenheid. Perfect voor zakenreizen en ontspanning.

Informatie over Herstal

Herstal is een gemeente in de Belgische provincie Luik, bekend om haar rijke industriële geschiedenis en ligging aan de rivier de Maas. De stad heeft een aantal historische bezienswaardigheden, waaronder de Eglise Saint-Lambert, een indrukwekkend neogotisch kerkgebouw, en het Fort Pontisse, een oude militaire vesting die een belangrijke rol speelde tijdens de beide wereldoorlogen. Herstal beschikt daarnaast over een goed ontwikkelde infrastructuur en is gemakkelijk bereikbaar via de nabijgelegen stad Luik.

Voor toeristen biedt Herstal een divers aanbod aan recreatieve activiteiten. Bezoekers kunnen genieten van schilderachtige wandelroutes langs de Maas en in de nabijgelegen natuurgebieden. Diverse musea, zoals het Museum van de Vuurwapens en het Museum van Folklore en Tradities, geven inzicht in zowel lokale geschiedenis als cultuur. Herstal kent ook enkele gezellige eetgelegenheden waar men de lokale keuken kan proeven, waardoor het een aangename bestemming is voor zowel dagjesmensen als langere verblijven.