Menu

4 accomodaties in Heule

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Heule, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Studio 't Hoveke in Wevelgem Vakantiehuis
Afstand: 2,2 km10
Studio 't Hoveke
Het Hoveke 4, Wevelgem

Studio #039't Hoveke: Rustige locatie in Wevelgem, nabij Kortrijk. Geniet van de grote tuin, fietsroutes en snelle toegang tot Gent en Brugge.

Bell-X Hotel in Wevelgem Hotel
Afstand: 2,9 km8.9
Bell-X Hotel
Kortrijkstraat 351, Wevelgem

Hotel Bell X in Wevelgem: Moderne kamers, nabij Kortrijk Xpo en luchthaven. Inclusief honesty bar, fietsenberging, laadpalen en luxe inloopdouches.

B&B De Vlaschaerd in Kortrijk Vakantiehuis
Afstand: 3,2 km8.7
B&B De Vlaschaerd
Sentestraat 99, Kortrijk

De Vlaschaerd: Geniet van een uniek verblijf in een gerestaureerde 19e-eeuwse vlasfabriek nabij Kortrijk, met directe toegang tot fietsroutes en nabij bezienswaardigheden.

dmoment in Kortrijk Hotel
Afstand: 2,4 km10
dmoment
Meensesteenweg 362, Kortrijk

D Moment: Luxe en serene romantische uitjes in Kortrijk met privéparking en anonieme betaling. Ontsnap aan de hectiek in ons daghotel met premium faciliteiten.

Informatie over Heule

Heule is een deelgemeente van de Belgische stad Kortrijk, gelegen in de provincie West-Vlaanderen. Het dorp staat bekend om zijn rustige, landelijke karakter en biedt een authentieke Vlaamse dorpssfeer. Bezoekers kunnen genieten van het goed bewaard gebleven erfgoed, zoals de neogotische Sint-Eutropiuskerk en verschillende historische boerderijen die een indruk geven van het agrarische verleden van de regio. Naast culturele bezienswaardigheden biedt Heule ook tal van recreatieve mogelijkheden, met wandel- en fietspaden door het omliggende platteland.

De bereikbaarheid van Heule is uitstekend, aangezien het slechts enkele kilometers verwijderd ligt van het centrum van Kortrijk en vlot bereikbaar is via de E17-snelweg en openbaar vervoer. Bovendien dragen lokale evenementen zoals het jaarlijkse Heule Feest bij aan de levendige gemeenschapssfeer, wat een aanvulling vormt op een bezoek aan de regio. Hiermee is Heule niet alleen een aantrekkelijk dorp voor een dagtrip, maar ook een rustige uitvalsbasis voor het verkennen van West-Vlaanderen.