Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Heythuysen? Voordelig genieten in Limburg!

Zin in een voordelig weekendje weg midden in het groen? Laat je verrassen door de hotels in Heythuysen! Dit kerkdorp in Limburg ligt vlakbij Roermond, waar je uitgebreid kunt winkelen, terwijl je ontspant in de fraaie natuur langs de Maas. Lees verder

Hotels Heythuysen met wandeling door het dorp

In Heythuysen in een hotel overnachten is een comfortabele manier om het dorp te verkennen. Heythuysen is rijk aan kerken, kapellen en kloosters. De Sint-Nicolaaskerk en de Missiekapel zijn de belangrijkste monumenten van het dorp. Vanuit Heythuysen maak je eenvoudig een wandeling in de omgeving, door het landschap van de meanderende Tungelroyse beek. Vanuit Heythuysen ontdekken natuurliefhebbers Nationaal Park De Groote Peel. Dit beschermde natuurgebied kenmerkt zich door moerassen, heidevelden, struwelen en bossen. De waterplassen en veenputten herinneren aan de turfwinning in het gebied en trekken verschillende vogels aan. Door de Groote Peel lopen diverse wandelroutes. Een aantal daarvan start bij Buitencentrum de Pelen.

In Heythuysen in hotel voor bezoek aan Roermond

De hotels in Heythuysen zijn een uitstekend startpunt om in de buurt rond te kijken. Zo ben je in mum van tijd in Roermond, waar je cultuur snuift en winkelt in de outlet met designermerken. Aan de Markt bevindt zich de Sint-Christoffelkathedraal uit 1410. Dit is de kathedraal van het bisdom Roermond. Ook het stadhuis en de Munsterkerk zijn een bezoek waard. Vanaf het water ontdek je Roermond op een ontspannen manier en geniet je van de prachtige natuur rond de Maasplassen. Niet alleen Roermond ligt vlak bij Heythuysen, ook het 'witte stadje' Thorn is goed bereikbaar. Hier bewonder je de markante witgeschilderde huizen in het centrum. Wil je op vakantie in Heythuysen ook een dagje naar het buitenland? Hasselt in België en Aken in Duitsland zijn goed bereikbaar.

Hotels in Heythuysen: bekijk alle aanbiedingen

Zoek je in Heythuysen een hotel? Hotels.nl heeft de beste aanbiedingen voor een nachtje of weekendje weg in dit Limburgse dorp. Daarnaast heb je de keuze uit tal van andere bestemmingen. In Nederland maar ook over de grens. Boek vandaag nog een voordelige hotelovernachting, al ruim 5 miljoen boekers gingen je voor!

Waarom een hotel in Heythuysen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro