Menu

5 accomodaties in Hindeloopen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hindeloopen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

B&B Uit Alle Windstreken in Hindeloopen Bed and Breakfast
Afstand: 366 meter10
B&B Uit Alle Windstreken
Paardepad 2, Hindeloopen

100m van strand, centrale ligging, rookvrije kamers met eigen badkamer, HD tv, gratis WiFi, en minibar.

Atelier B&B 'Sinnestriel' in Hindeloopen Bed and Breakfast
Afstand: 298 meter9.9
Atelier B&B 'Sinnestriel'
Kleine Weide , Hindeloopen

Sinnestriel-Art: Schilderskunst in atelier B&B, ervaar de mystiek van het ochtendgloren in aquarel- en olieverftechnieken met Marijte Brandsma.

't Maerhus in Hindeloopen Vakantiehuis
Afstand: 452 meter9.3
't Maerhus
Buren 23 - 25, Hindeloopen

't Maerhus: comfortabel verblijf bij Hindeloopen Strand. Geniet van tuin, terras, gratis parkeren en WiFi. Vlakbij Holland Casino, treinstations en bij Groningen Eelde airport.

Camping Hindeloopen in Hindeloopen Camping
Afstand: 612 meter9.1
Camping Hindeloopen
Westerdijk 9, Hindeloopen

Camping Hindeloopen: Van comfortabele kampeerplekken tot luxe chalets. Geniet van sport- en spelactiviteiten in waterrijke omgeving aan IJsselmeer.

Skipshotel Hindeloopen in Hindeloopen Vakantiehuis
Afstand: 471 meter7.7
Skipshotel Hindeloopen
Oosterstrand 3, Hindeloopen

Unieke vakantie bij SkipsHotel: kampeersfeer meets comfort. Ideaal voor familievakanties, faciliteiten omvat eenpersoons- en tweepersoonskamers.

Informatie over Hindeloopen

Hindeloopen, een stad gelegen in de provincie Friesland in het noorden van Nederland, biedt de unieke charme van een historisch vissersdorp gecombineerd met hedendaags comfort. De stad, met een populatie van rond de 800 inwoners, staat bekend om zijn karakteristieke stadsbeeld, gevormd door pittoreske straatjes, oude huizen en karakteristieke houten bruggetjes. Het is bekend door zijn maritieme tradities en is sinds 1225 een belangrijke thuishaven geweest voor vele zeelieden.

Belangrijke bezienswaardigheden zijn het Schaatsmuseum en het Museum Hindeloopen. Deze musea leiden bezoekers door de rijke geschiedenis van de stad, inclusief de bijdrage aan de wereldwijde scheepvaart en het beroemde Hindelooper schilderwerk. Jaarlijkse evenementen zoals de Hylper Hurdsilerij typisch voor de stad, trekken veel bezoekers. Met een gemakkelijke toegang tot de IJsselmeer, is Hindeloopen ook een populaire bestemming voor watersporten, met name zeilen en kitesurfen. Alle informatie is nauwkeurig, ervan uitgaande dat de bezoeker veel over deze historische plek kan leren.