Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordeligste hotels Hoevelaken

Zoek jij voordelige hotels bij Hoevelaken? Dan is het slim om het aanbod van Hotels.nl te bekijken, want wij hebben altijd de beste hoteldeals! Bij ons heb je de keuze uit actuele aanbiedingen van unieke adresjes en verschillende hotelketens, zoals Fletcher Hotels en Bastion Hotels. Hoevelaken is een fantastische plek voor een weekendje weg of een korte vakantie. Het dorp is omringd door mooie natuurgebieden en ligt op een steenworp afstand van de bruisende stad Amersfoort. Lees verder

Hoevelaken hotel: wandelen, fietsen en meer

Als je in Hoevelaken een hotel boekt, ga je een leuke tijd tegemoet. In de omgeving is het mogelijk om heerlijk te wandelen en te fietsen. Dit doe je bijvoorbeeld in het Hoevelakense Bos en op het langgerekte Landgoed Hoevelaken. Ten zuiden van het dorp liggen de moeraslanden, beken, rietlanden en hooilanden van de natuurgebieden Bloeidaal en De Schammer. Of wat dacht je van een afwisselend landschap met weilanden, akkers, bos en heide op Landgoed Klein Bylaer bij Barneveld? Voor liefhebbers van tuinen is het een goed idee om een bezoekje aan OpdeHaar open tuin in het Hoevelakense Bos te plannen.

Bezienswaardigheden rondom hotels in Hoevelaken

Vanuit de hotels in Hoevelaken maak je allerlei leuke uitstapjes in de omgeving. Zo is een dagje Amersfoort van harte aan te bevelen. Daar kun je heerlijk shoppen in het historische centrum en diverse musea bezoeken, zoals het Collectiecentrum Nederland en Museum Flehite. Wil je fietsen of wandelen met varen combineren? Pak dan de fietsboot Eemlijn en maak een mooie tocht naar Spakenburg. Heb je interesse voor oude ambachten en antiek speelgoed? Dan moet je in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Verschuur zijn. Hier zijn meer dan honderd ambachten live te bewonderen, zoals boekbinden en manden vlechten.

Goedkoop overnachten in Hoevelaken

Klinkt overnachten te Hoevelaken jou goed in de oren? Check dan gauw onze nieuwste deals. Boek bijvoorbeeld een uniek arrangement bij een vestiging van een hotelketen in Hoevelaken. Verwen jezelf maar eens met een aanbieding waarbij ontbijt en diner inbegrepen zijn. Of reserveer een paar hotelovernachtingen en ga lekker uit eten in de regio.

Waarom een hotel in Hoevelaken boejen bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Hoevelaken te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro