Menu

6 accomodaties in Hoevelaken

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hoevelaken, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Fletcher Hotel - Restaurant De Klepperman Hoevelaken in Hoevelaken Hotel
Afstand: 301 meter8.3
Fletcher Hotel - Restaurant De Klepperman Hoevelaken
Oosterdorpsstraat 11, Hoevelaken

Geniet van wellness faciliteiten, restaurants, bar, lounge met openhaard, en vergaderopties in een midden-Nederlandse setting.

B en B Het Ruiterspoor in Achterveld Bed and Breakfast
Afstand: 4,4 km9.9
B en B Het Ruiterspoor
Verjaagde Ruiterweg 40, Achterveld

Bed & Breakfast Het Ruiterspoor in Achterveld biedt comfort en privacy, volledig ingericht, met tuin en toegang tot fietsknooppuntennetwerk.

Hofstay 195 in Achterveld Vakantiehuis
Afstand: 3,7 km9.7
Hofstay 195
Hessenweg 195, Achterveld

Hofstay 195: privé plattelandsverblijven in Nederland, 5-10p accommodatie, inclusief duurzaam huis met airco en moderne hooizolder. Perfect voor mindervaliden.

Camping Nieuw Hof in Terschuur Camping
Afstand: 3,7 km8.7
Camping Nieuw Hof
Nieuw Hofweg 4/1, Terschuur

Farming campsite Nieuw Hof - Private bathroom, play area, Wi-Fi, shop & canteen. Explore Veluwe & pick cherries onsite.

B&B de Vink in Terschuur Bed and Breakfast
Afstand: 2,2 km9.7
B&B de Vink
Vinkelaar 6, Terschuur

B&B De Vink: Rustgevend verblijf in Achterveld, perfect voor wandelen, fietsen, Amersfoort-verkenning en meer. Gastenbeoordeling 9.1 voor uitmuntende service!

Groot Pepersgoed - Bed en Breakfast - (Hoevelaken / Amersfoort) in Hoevelaken Bed and Breakfast
Afstand: 1,7 km9.7
Groot Pepersgoed - Bed en Breakfast - (Hoevelaken / Amersfoort)
Oosterdorpsstraat 141, Hoevelaken

Groot Pepersgoed B&B in Hoevelaken biedt rust, comfort en huiselijkheid. Geniet van het uitgebreide ontbijt en de nabijheid van Amersfoort, Nijkerk en Barneveld.

Informatie over Hoevelaken

Hoevelaken, gelegen in de provincie Gelderland, wordt gekenmerkt door een combinatie van landelijke charme en moderne infrastructuur. Dit kleine maar dynamische dorp, gelegen tussen de grotere steden Amersfoort en Nijkerk, biedt zowel residentiële als commerciële voorzieningen. Het beschikt over goed onderhouden woonwijken, bedrijventerreinen, winkelfaciliteiten, horecagelegenheden en openbare voorzieningen. Het compacte centrum kent een assortiment aan winkels, variërend van mode en beauty tot voedsel en dranken.

De groene omgeving van Hoevelaken biedt voldoende recreatieve mogelijkheden voor natuur- en sportliefhebbers. Localen en bezoekers genieten van de natuurreservaten, wandelroutes en fietspaden. Het aanbod aan openbare parken, speelplaatsen en sportfaciliteiten is van hoge kwaliteit. De jaarlijkse evenementen, zoals de beroemde Hoevelakense Fair, dragen bij aan de gemeenschapsgeest en sociale cohesie in deze gemeente. Duidelijk is dat Hoevelaken een idyllische bestemming is, geschikt voor zowel kort verblijf als permanente vestiging.