Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Aanbiedingen hotels Hollum Ameland

Heb jij zin in een goedkoop verblijf in een hotel op Ameland en Hollum is het dorp van jouw voorkeur? Surf dan gauw door de aanbiedingen met voordelige hotels in Hollum op de website van Hotels.nl! Dit is de beste manier om in Hollum een hotel te scoren voor een ongekend lage prijs. Uiteraard liggen de hotels aan of nabij de kust, want Ameland is een compact Waddeneiland. Hollum is bovendien een prachtig dorp waar veel leuke dingen te beleven zijn. Lees verder

Hotel op Ameland en Hollum verkennen

Hollum is het grootste dorp van het eiland en heeft een beschermd dorpsgezicht vanwege de kenmerkende huizen met getande gevelranden en andere historische gebouwen. Zo zul je ook de karakteristieke vuurtoren van Ameland bij Hollum vinden. Op de top heb je een schitterend panoramisch uitzicht over het Wad, de Noordzee en het eiland. Als je in een hotel in Hollum op Ameland logeert breng je ook gemakkelijk een bezoek aan de twee musea van het dorp: Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager en Maritiem Centrum Abraham Fock. Bij de laatste ontdek je meer over navigatie en reddingsacties op zee. Wil je hier een demonstratie van de paardenreddingboot meemaken? Dit is mogelijk op een beperkt aantal data.

Vakantie vieren en overnachten in Hollum op Ameland

Als je in een hotel bij Hollum verblijft, wil je vast en zeker ook de rest van Ameland zien. Aan de rand van het dorp vind je Koren- en Mosterdmolen De Verwachting. Langs de stranden, duinen en dijken maak je prachtige wandelingen en fietstochten. Heb je zin in een andere sportieve activiteit? Ga dan bijvoorbeeld strandzeilen, kajakken, kitesurfen of paardrijden. Ook een potje golfen bij Golfbaan Ameland is een unieke beleving. Of doe eens gek en ga voor een rondvlucht of een parachutesprong boven het eiland!

Hotels in Hollum op Ameland: lage prijzen

Bij Hotels.nl vind je scherp geprijsde deals voor overnachtingen in hotels in Hollum op Ameland. Boek nu in Hollum een hotel voor bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg met je partner. Of kom voordelig met je familie en vrienden overnachten in Hollum op Ameland.

Waarom een hotel in Hollum boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro