Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Gave deals hotels Holwerd Friesland

Zoek jij de rust van de Waddenzee en wil je bij Holwerd een hotel boeken voor weinig geld? Dan heeft Hotels.nl een aantal fantastische deals voor je. Het dorpje Holwerd, oftewel Holwert in het Fries, ligt nabij de Waddenkust en vanaf hier vertrekt de veerboot naar Ameland. Het is een prachtige bestemming als je wilt ontspannen in een gebied met veel ruimte en natuur. Lees verder

Vakantie langs de Waddenzee en overnachten bij Holwerd

Het Waddengebied is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De hotels in Holwerd zijn de perfecte uitvalsbasis om dit unieke gebied te verkennen. Zeker als je gaat fietsen en wandelen wil je vast graag in Holwerd overnachten. Door te overnachten in Holwerd kun je namelijk vanaf een centrale plek langs de Waddenkust iedere dag leuke dingen doen, zoals wadlopen. Tijdens een wadlooptocht maak je een wandeling over de bodem van de Waddenzee. Het is mogelijk om op deze manier bijvoorbeeld naar Ameland te lopen. Ook een lichtere slentertocht op het Wad is mogelijk. Tijdens het wadlopen vertelt een ervaren gids je graag meer over de getijden, de vogels, de vissen en de planten in het gebied.

Hotels Holwerd: tips voor fietstochten en meer

Tussen Holwerd en Hallum ligt langs de zeedijk een uitgestrekt kwelderlandschap. Het is heerlijk om hier langs te fietsen of te wandelen en te genieten van de vergezichten over de zee. Ook routes het binnenland in, bevelen we je van harte aan. Maak een rondje om Holwerd heen en stop onderweg bijvoorbeeld bij de ambachtelijk katoendrukkerij Kleine-Lijn in Blije, de Nieuwe Smederij in het pittoreske dorpje Ferwert en de terp van Hegebeintum. Ook de stad Dokkum is goed bereikbaar als je in Holwerd een hotel boekt. Deze mooie stad heeft tal van bezienswaardigheden, gezellige terrasjes en leuke winkels. Heb je er al zin in? Kom dan gauw eens overnachten bij Holwerd!

Hotels in Holwerd: de beste aanbiedingen

Wil jij in Holwerd overnachten en zoek je de beste aanbiedingen voor een verblijf in een hotel? Boek nu via Hotels.nl een hotelkamer of een hotelarrangement om voordelig te overnachten in Holwerd.

Waarom een hotel in Holwerd boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Holwerd te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro