Menu

9 accomodaties in Holwerd

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Holwerd, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Herberg de Waard van Ternaard in Ternaard Vakantiehuis
Afstand: 4,5 km8.9
Herberg de Waard van Ternaard
De Groedse 3, Ternaard

Rustiek hotel met streekeigen keuken, nabij de Waddenzee. Comfortabele kamers, restaurant, terras en tuin. Dicht bij authentiek Dokkum en het Lauwersmeer.

Inn Friesland in Ternaard Bed and Breakfast
Afstand: 4,4 km9.7
Inn Friesland
Nijbuorren 8, Ternaard

Inn Friesland: Panoramisch uitzicht op Fries landschap, kamers met moderne faciliteiten, uniek dinerconcept en authentieke Friese keuken.

B&B Thús yn Hantum in Hantum Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km9.9
B&B Thús yn Hantum
Tsjerkestrjitte 8, Hantum

B&B Thús Yn Hantum: rustige locatie, heerlijk ontbijtservice, befaamd om haar gastvrijheid en comfortabele, schone kamers.

Camping de Blijer Wadden in Blije Camping
Afstand: 3,1 km9.7
Camping de Blijer Wadden
Mieddyk 5, Blije

Camping De Blijer Wadden; schilderachtige kampeerlocatie bij Dokkum, met ruimte voor tenten, caravans en trekkershutten. Ideaal voor uitstapjes naar de Waddeneilanden.

Vakantiehuisje Smoek Holwert in Holwerd Vakantiehuis
Afstand: 395 meter9.9
Vakantiehuisje Smoek Holwert
Fiskwei 20, Holwerd

Vakantiehuisje Smoek: rustieke vakantie aan de Waddenzee met modern comfort. Ideale ligging voor uitstapjes naar Ameland.

De Groote Medwerd - Logeerderij B&B en appartementen verhuur in Holwerd Bed and Breakfast
Afstand: 1,5 km9.5
De Groote Medwerd - Logeerderij B&B en appartementen verhuur
Medwert 5, Holwerd

De Groote Medwerd Logeerderij: traditionele boerderijappartementen dichtbij Amelands boot, met moderne faciliteiten en rustgevende buitengebieden.

Camping Zee van Tijd in Holwerd Camping
Afstand: 360 meter8.7
Camping Zee van Tijd
It Keechje 5, Holwerd

Camping Zee van Tijd, Holwerd: campeer in UNESCO-gebied met sanitaire voorzieningen en bistro, dichtbij Waddenzee, Ameland en Lauwersmeer.

Fiskershúske Holwert in Holwerd Vakantiehuis
Afstand: 163 meter8.1
Fiskershúske Holwert
Stjelpspaad 2, Holwerd

Vissershuske: authentiek vakantiehuis in Holwerd met uitzicht op de Wadden, gerenoveerd met moderne faciliteiten. Ideaal voor natuur en cultuurliefhebbers.

Vakantiewoning Oer it fjild in Holwerd Vakantiehuis
Afstand: 1,7 km9.5
Vakantiewoning Oer it fjild
Ternaarderdyk 13, Holwerd

Vakantiehuis Oer it fjild, rust en ruimte in pittoresk Waddengebied. Authentiek Frieslands genot beheerd door Harry en Aryette Anjema.

Informatie over Holwerd

Holwerd, gelegen in de provincie Friesland, is een charmant Nederlands dorp bekend om zijn historische aantrekkingskracht en de directe veerverbinding naar het populaire Waddeneiland Ameland. Inwoners genieten er van het pittoreske landschap dat gekenmerkt wordt door rustige waterwegen, groene velden en traditionele Friese bouwstijl. De oude kerk van Holwerd, een Romaanse constructie uit de 11e eeuw, is een nationaal monument en een belangrijk hoogtepunt in de dorpsarchitectuur.

Bij een bezoek aan Holwerd mag een tocht naar de Waddenzee niet ontbreken. Deze streek van buitengewone natuurlijke schoonheid is een Unesco-werelderfgoedplaats, geliefd bij wandelaars en vogelspotters. De veerboot van Holwerd naar Ameland verstrekt toeristen de unieke mogelijkheid om uit de eerste hand de rijke biodiversiteit van de Waddenzee te ervaren en te genieten van het eiland met zijn prachtige duinlandschappen en brede zandstranden. Immers, de toegankelijkheid en charme van Holwerd maken dit dorp een geweldige keuze voor hen die Noord-Nederland willen verkennen.