Menu

6 accomodaties in Hoog Soeren

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hoog Soeren, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel De Echoput Apeldoorn in Hoog Soeren Hotel
Afstand: 1,6 km8.3
Hotel De Echoput Apeldoorn
Amersfoortseweg 86, Hoog Soeren

Luxe hotel in Kroondomeinen bij Paleis Het Loo, ideaal voor fietsers en wandelaars. Beschikt over sfeerrijke suites, wellnessfaciliteiten en een verfijnd restaurant.

Hotel - Restaurant Hoog Soeren in Hoog Soeren Hotel
Afstand: 618 meter9.1
Hotel - Restaurant Hoog Soeren
Hoog Soeren 15, Hoog Soeren

Geniet van comfort nabij Paleis Het Loo en de Apenheul, met gezellige bar, restaurant en opties voor extra bedden en huisdieren.

Hotel Oranjeoord Hoog Soeren in Hoog Soeren Hotel
Afstand: 552 meter7.9
Hotel Oranjeoord Hoog Soeren
Hoog Soeren 134, Hoog Soeren

Omgeven door Veluwse bossen, vergaderruimten, terras met uitzicht, stijlvol restaurant, brasserie, tapasbar en nabij Apeldoorn.

Landgoedcamping Westerwolde in Hoog Soeren Camping
Afstand: 3,1 km9.1
Landgoedcamping Westerwolde
Alverschotenseweg 21, Hoog Soeren

Landgoedcamping Westerwolde: harmonie met de Veluwse natuur, ruime kampeerplaatsen, houten vakantiehuisjes, kinderspeeltoestellen, WiFi, laadpaal en diervriendelijk.

NCC Clubterrein De Sprengen in Ugchelen Camping
Afstand: 4,0 km8.5
NCC Clubterrein De Sprengen
Hoog Buurloseweg 90, Ugchelen

NCC biedt uitzonderlijke kampeerlocaties, variërend van bossen tot kustgebieden, inclusief activiteiten en evenementen, beheerd door toegewijde vrijwilligers.

Summio Parc De Berkenhorst in Kootwijk Vakantiepark
Afstand: 6,4 km7.9
Summio Parc De Berkenhorst
Kerkendelweg 30, Kootwijk

Summio Parc De Berkenhorst: Kom tot rust in onze bungalows gelegen in de Veluwe, geniet van nabijgelegen Kootwijkerzand en onze faciliteiten zoals fietsverhuur en sauna.

Informatie over Hoog Soeren

Hoog Soeren is een pittoresk dorp gelegen in de gemeente Apeldoorn, in het hart van de provincie Gelderland, Nederland. Het dorp is bekend om zijn idyllische omgeving, omringd door het natuurschoon van de Soerense Bossen en het uitgestrekte Kroondomein Het Loo. Het gebied biedt een rijke biodiversiteit met talloze wandel- en fietspaden, en is een perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. De lokale geschiedenis is rijk aan koninklijke banden, wat gespiegeld wordt in de architectuur van de traditionele villa\'s en het nabijgelegen Paleis Het Loo.

De lokale gemeenschap is klein, bestaande uit slechts enkele honderden inwoners, maar ademt een sterke gemeenschapsgeest. Het dorp onderhoudt zijn authentieke karakter met zorgvuldig bewaarde historische gebouwen en aandacht voor de natuurlijke omgeving. Binnen het dorp vind je de Kapel Hoog Soeren, een schilderachtige kerk die opvalt in het dorpssilhouet, evenals een aantal sfeervolle horecagelegenheden. Handig om te weten is dat Hoog Soeren bekend staat om zijn jaarlijkse Wildwandeling, waarbij deelnemers de lokale fauna kunnen bewonderen op een begeleide tocht door het omringende bosgebied. Joe\'s Cabin is een aanbevolen lokale gastro-pub die lekkernijen serveert bereid met lokale ingrediënten. Elk bezoek aan Hoog Soeren belooft een onvergetelijke ervaring van zowel historische ontdekkingen als natuurlijke schoonheid.