Menu

17 accomodaties in Hooge Zwaluwe

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hooge Zwaluwe, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel de Korenbeurs Made in Made Hotel
Afstand: 3,2 km8.1
Hotel de Korenbeurs Made
Kerkstraat 13, Made

Luxueus hotel met 70 kamers, gratis Pay TV, taverne en restaurant. In buurt van Biesbosch, Efteling, Beekse Bergen. Gratis Casino toegang.

Hotel t Trefpunt Made in Made Hotel
Afstand: 3,2 km8.1
Hotel t Trefpunt Made
Raadhuisplein 1A, Made

Geniet van comfortabele kamers, gratis Wifi en parkeren, en een uitstekend restaurant in een 3-sterrenhotel gelegen bij Nationaal Park De Biesbosch. Ideaal voor fietsers en wandelaars!

B&B D'Ouwe Grutter in Wagenberg Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km9.9
B&B D'Ouwe Grutter
Dorpsstraat 41, Wagenberg

B&B D'Ouwe Grutter: Geniet van unieke kamerstijlen, lokale kennis en uitmuntende service. Waardering voor comfort en ontbijt!

Bed & Breakfast Swaluws kiek in Hooge Zwaluwe Bed and Breakfast
Afstand: 1,0 km9.3
Bed & Breakfast Swaluws kiek
Kerkdijk 35, Hooge Zwaluwe

B&B Swaluw's Kiek: rust tussen Biesbosch en Breda. Studio en panoramakamer met sauna, maaltijden van streekproducten, duurzame energie.

Camping Oud Drimmelen in Drimmelen Camping
Afstand: 2,2 km8.9
Camping Oud Drimmelen
Oud Drimmelen 12, Drimmelen

Camping Oud Drimmelen: serene ontsnapping nabij Nationaal Park De Biesbosch, perfecte uitvalsbasis voor fietsen, wandelen en bezoeken aan Efteling en Breda.

B&B Geranio in Made Bed and Breakfast
Afstand: 2,3 km9.7
B&B Geranio
Geraniumstraat 40a, Made

B&B Geranio in Made biedt comfort én 24/7 toegang tot Anytime Fitness nabij. Fitnessarrangement beschikbaar voor de sportieve gast!

Bed en Omelet | Bed and Breakfast in Wagenberg Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km10
Bed en Omelet | Bed and Breakfast
Wagenstraat 64a, Wagenberg

Bed & Omelet, rustieke B&B in Wagenberg,Brabant. Dichtbij Breda, Efteling, Biesbosch. Privacy, eigen ingang en ontbijtbezorgservice verzekerd. Veilig, schoon.

BijOns Lage Zwaluwe in Lage Zwaluwe Bed and Breakfast
Afstand: 2,7 km9.7
BijOns Lage Zwaluwe
Gaete 7, Lage Zwaluwe

BijOns in Lage Zwaluwe, een B&B en brasserie in de voortuin van de Biesbosch. Geniet van bourgondische gastvrijheid en prachtige fiets- en wandelroutes.

B&B Zen in Lage Zwaluwe Bed and Breakfast
Afstand: 2,7 km10
B&B Zen
Gaete 7, Lage Zwaluwe

BijOns in Lage Zwaluwe: ultieme Biesbosch-ervaring met smaakvolle vertroeteling, persoonlijke service en diverse verhuurmogelijkheden. Voel je thuis bij Joke en Perry.

Gastenverblijven de Wijde Biesbosch in Drimmelen Vakantiehuis
Afstand: 2,2 km9.3
Gastenverblijven de Wijde Biesbosch
, Drimmelen

Camping Oud Drimmelen: Ruime keus aan accommodaties in polderlandschap bij de Biesbosch, ideaal voor fietsen, wandelen en uitjes naar Breda of Efteling.

Bed en Breakfast De Biesbosch - in 't Riet in Drimmelen Bed and Breakfast
Afstand: 5,1 km9.5
Bed en Breakfast De Biesbosch - in 't Riet
Biesboschweg 4, Drimmelen

B&B De Biesbosch: Authentieke groepsaccommodatie aan de rivier Amer en Drimmelen jachthaven. Geschikt voor evenementen, gelegen nabij Nationaal park.

Hotel Biesbosch in Drimmelen Hotel
Afstand: 4,9 km9.3
Hotel Biesbosch
Marinaweg 21, Drimmelen

Hotel Biesbosch: comfortabele luxe aan de jachthaven van Drimmelen, naast Nationaal Park De Biesbosch. Gratis sloepdagtocht bij kamerboeking inbegrepen.

CamperPark Jachthaven Biesbosch in Drimmelen Camping
Afstand: 5,0 km8.9
CamperPark Jachthaven Biesbosch
Nieuwe Jachthaven 8, Drimmelen

Camper Park Jachthaven Biesbosch: geniet van panoramische uitzichten, moderne faciliteiten, nabijheid tot horeca en avonturenpark. Gemakkelijk online te boeken!

Bed & Breakfast The farmers corner in Made Bed and Breakfast
Afstand: 2,9 km9.1
Bed & Breakfast The farmers corner
Boerenhoekstraat 26, Made

Farmers Corner B&B biedt nostalgische kamers voor 10 in Made, dicht bij Efteling, De Biesbosch. Voorzien van parkeren, fietsverhuur en lunchpakketten.

B&B Bij de Vlaamse Schuur in Wagenberg Bed and Breakfast
Afstand: 2,8 km10
B&B Bij de Vlaamse Schuur
Hofstad 11, Wagenberg

Bij de Vlaamse Schuur B&B in Wagenberg, met privé appartement, nabij Efteling, Biesbosch, Breda, Den Bosch en kinderactiviteiten.

Recreation Farm / Dairy Johan and Caroline in Wagenberg Camping
Afstand: 2,8 km8.7
Recreation Farm / Dairy Johan and Caroline
Wagenstraat 74, Wagenberg

Beleef Brabantse gastvrijheid bij Recreatieboerderij Johan en Caroline. Verblijf in eigen kampeermiddel of huur een pod. Verse streekproducten in onze boerderijwinkel!

Camping Johan en Caroline in Wagenberg Camping
Afstand: 2,8 km8.3
Camping Johan en Caroline
Wagenstraat 74, Wagenberg

Recreatieboerderij Johan en Caroline: kampeerplaatsen, boergondische pods, kinderfeestjes en boerderijwinkel met streekproducten in Wagenberg.

Informatie over Hooge Zwaluwe

Hooge Zwaluwe, gelegen in de provincie Noord-Brabant in het zuiden van Nederland, vormt het perfecte amalgaam van rustiek landschap en traditionele Nederlandse charme. De plaats, oorspronkelijk gebouwd op de nabijgelegen zwaluwheuvel, fungeert als een rustgevend toevluchtsoord weg van de stedelijke drukte en combineert naadloos de schoonheid van de natuur met eeuwenoude cultuur. Hoogtepunten zijn onder andere het pittoreske kerkje uit de 15e eeuw en diverse monumentale boerderijen die de rijke geschiedenis van landbouw en handel in de regio weerspiegelen.

Als onderdeel van de gemeente Drimmelen is Hooge Zwaluwe voorzien van verschillende wandel- en fietsroutes, die de onvervalste pracht van het landelijke Nederland in volle glorie laten zien. Ook de nabijheid van de Biesbosch, een uniek zoetwatergetijdengebied, biedt bezoekers de kans om zeldzame flora en fauna te observeren. Met jaarlijkse evenementen zoals de Paardenmarkt, een traditie die teruggaat tot de 19e eeuw, biedt Hooge Zwaluwe een diepgaande kennismaking met het authentieke Nederlandse leven.